• şenol güneş'in içindeki fenerbahçe sevgisini canlandıracağımız maç.
  • oğlanlara geçen yılki tarifeyi uygulayacağımız maç.
  • fenerbahce'yi aci aci tokatlayacagimiz mac. en az 3-4 tane cakip gondeririz istanbul'a.
  • 1-0 çs garanti olduğu mücadele.zira bursayı en son şampiyonken takım olduğunu gormüstüm..

    skor tahminim 2-0.bursa handikap bile yapabilir normal şartlarda ama.

    (bkz: aziz yıldırım)
  • ozguven kavraminin "gereksizligi" hususunda ders vermeye calisan fenerbahce taraftarlarini gosteren mac. ozguven iyi bir seydir arkadaslar. once bunu ogrenin sosyal hayatinizda epey bir ise yarar cunku. hatta oldukca basarili bireyler olmaniza bile imkan saglar.

    sonra gelelim karsinizdaki takim "fenerbahce" vurgusuna. sanki bana real madrid anasini satayim. oynadiklari top ortada, oynadigimiz top ortada. en son boyle artistlik yaptiklarinda kadikoy'de timsah yuruyusu yapiyorlardi. anlasilan hala ders almamislar.
  • özgüvenle göt kalkıklığı kavramlarını karıştıranlarla yapacağımız maç.fenerbahçe'nin real madrid olmadığını analiz edip kendi takımlarını barcelona sanan demagoji uzmanlarının yorumlarını okumak oldukça eğlenceli gerçekten de.en son böyle konuşanlar terler içinde entry silmeye çalışıyorlardı burada.*
  • tescilli şikecilerin avrupa liginden siktiri yemelerinden dolayı pazartesi günü yapacakları maç. tabi bir kulübün tek dayanağı türkiye ligi olunca bunlar çok normal oluyor.
  • şikecilerin kabusu olmuş şenol güneş hocamızın kazanmasını gönülden dilediğim maç. normalde fenerbahçe'ye pazartesi maçı oynatmazlardı hayret, tff'nin dalgınlığına gelmiş herhalde diyordum, sonra maçın bursa'da oynandığını fark ettim. e o zaman olur tabii...

    başarılar şenol hocam, talebelerinin vurduğu gol olsun, haydi bursaspor.
  • pazartesi akşamı bursa'da oynanacak olan ve iki adet misafir tribün bileti aradığım ama bulamadığım maçtır. iddaa kuponlarında yer verilmesi pek mantıklı olmayacak maçtır aynı zamanda. kimin kazanacağı belli olmayan kapalı kutu maçlardan biri.

    bilet almış olup ta gelemeyecek olanlar yeşillendirebilir.
  • fenerbahçe bu maçla beraber büyük takım deplasmanlarını (sırasıyla trabzonspor, galatasaray, beşiktaş, bursaspor) 10. hafta itibariyle sonlandırmaktadır. bir diğer ifadeyle, kendisi dışında stsl'de şampiyon olmuş diğer 4 takıma karşı bu sezon oynayacağı deplasman maçlarının sonuncusuna bu akşam çıkmaktadır fenerbahçe.

    maçın ilginç bir yanı, 1-1'lik beraberlik halinde beşiktaş ile fenerbahçe'nin sıralamadaki bütün detayları tıpatıp aynı olacak. aynı puan, aynı galibiyet sayısı, aynı atılan ve yenilen gol. iki takım arasındaki maçların ikisi de oynanmadan ikili averaja da bakılmadığına göre, bu akşam 1-1'lik skor çıkması halinde kim lider, kim ikinci yazılacak tabloya, merak içindeyim.
hesabın var mı? giriş yap