• ilk yarısı 1-0 biten maç.kırmızı şeytanlar önde.
  • basket maçından fırsat buldukça arada baktığım maç. o kısımda dirk kuyt'un bir topu kendi kale çizgisinden çıkarmasını, diğer kalede de gelişine solu ile vurduğu volenin kaleci tarafından ayakla akrobatik bir şekilde kurtarılmasını izledim. ardından rooney'nin milimetrik ofsayt olarak gördüğüm golü geldi. bu saatten sonra manu maçı vermeyeceğine göre umarım birkaç gol daha atıp feyenoord'un averajını bozarlar en azından. son maçta 1-0 yenildiğimiz takdirde ikili averaj aynı olunca genel averaja bakılıyor zira.

    maç sonu editi : son maçta feyenoord'a tek farkla her türlü yenilgide dahi fenerbahçe bir üst tura çıkar. benim tahminim ve umudum gollü bir beraberlik.
  • m.united'ın alması halinde %90 ihtimalle avrupa'ya veda edeceğimiz anlamına gelen maç.
  • m.united kazanırsa da, kaybederse de grubun lideri fenerbahçe olmaya devam edecek. ama nedense %90 avrupa'ya veda edecekmişiz. nasıl olacakmış bu? feyenoord deplasmanından yenilmeden çıkmamız gruptan çıkmamıza yetecek, takım da gün geçtikçe daha iyi oynuyor. elbette elenme ihtimalimiz var ama öyle %90 falan değil.
  • manchester 3 0 önde goturuyor maçı 80.dk itibariyle. fener son maç yenilmezse 2. olarak çıkar. yenerse lider olarak.

    eğer yenilirse ikili averaj işleri devreye giriyor. ilk maç 1 0 bitmişti. 2 1 falan yetmez feyenorda. genel averajları da kötü. 1 0 da yetmez rakibe.
  • son maç manuya beraberlik yetiyor bu durumda. lider olmak için kasacaklarını düşünmüyorum, zira fener taraftarına saldıran, savaş ortamı olan bir ülkeye zlatan'ı rooney'i falan pek götürmezler gibi. zorya da artık ümitsiz, maçı siklemez.

    bu durumda feyenoord bizi 2 farklı yenmediği sürece, 10 puanlı 3 takımdan 2si tur atlayacak. şampiyonlar ligi grubu gibi bu grup zaten. buradan çıkan takımlardan en az biri yarı final oynar.
hesabın var mı? giriş yap