• tepe editi: bok fışkıran an
    tepe editi2: detaylı bok fışkırtma

    ayhan mortepe adlı youtube kanalında izlenen videodur. ancak kendisi sildi. yeni link: https://youtu.be/cu1tx6clxig

    midesi olan insanların izlemesini tavsiye etmiyorum. inanılmaz kokoreç seven biri olarak bir daha asla yemeyeceğim.

    dakika 11.10'a özellikle bakın.

    edit: maalesef videonun backup'i bulunmuyor bende, bulan kişi link atarsa ekleyebilirim.

    edit2: https://youtu.be/jbvq5tuvwyo

    quatermain adlı yazara teşekkürler. videonun bir kısmı geldi.

    edit3: baştaki link editlendi güncel.

    edit4: @it not my fault adlı kullanıcı backup olarak yükledi videoyu tam hali ile. https://vimeo.com/713451956

    edit5: kokoreç'ci berat usta dükkan ismi, ankara balgat'da bulunuyor.

    edit6: @sogan koyma usta adlı yazar en can alıcı noktaları ulaştırdı. https://streamable.com/go2s40

    edit7: ayhan mortepe'nin videoyu silmeden önceki açıklamaları görsel görsel2
    demek ki takipçilerine bu boklu mekanı tavsiye etmekte bir sorun görmüyorsun... yine suçlu izleyici oldu. boklu kokoreçi saran suçlu değil ama...

    edit8: en yukarıdaki youtube linkine telif atıldı. vimeo ve streamable linkleri aktif oradan izleyebilirsiniz. görsel

    büdü editi: değerli arkadaşlar elbette herkes biliyor ki kokoreç kuzunun bağırsağından yapılıyor. bağırsak içinden de bok geçiyor evet bunu herkes biliyor. ancak sorun şurada ki, kokoreç videoda olmasına rağmen doğru düzgün bir temizlikten geçmiyor. boklu suyun içinde yıkanmaya devam ediyor. malum dakikada ise içinden sulu bok çıkıyor ancak kokoreçi hazırlayan kişi umursamadan bağırsağı araya sıkıştırıp geçiyor.

    ayhan mortepe ise utanmadan tertemiz falan diyor video anında. sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi nefessiz yiyor kokoreçleri.

    video anında böyle ise, insan kim bilir videosuz nasıldır diye kuşkulanıyor. kusura bakmasın kimse, benim severek yediğim kokoreç ve diğer bilimum benzer ürünler bitmiştir bundan sonra. türk insanının dürüstlüğüne günden güne inancımı yetirirken bu büyük bir darbe oldu.

    edit9: @hepolmak adlı yazarın belirttiği üzere, yayıncı kişi videonun sıkıntılı yerini kırpıp normalmiş gibi tekrar yüklemiş videoyu. alenen insan sağlığı ile dalga geçiyorlar inanamıyorum.

    edit10: tüm linklere telif atılmış, el birliği ile siliyorlar. ancak vimeo linki hala aktif izleyebilirsiniz rezilliği. https://vimeo.com/713451956

    edit11: arkadaşlar hala özelden yazıyorsunuz, zaten bağırsak öyle bir organ diyorsunuz anlıyorum ancak olay bu değil. olay şu ki; dükkan hijyen kurallarından uzak, paslı küvet içinde öylesine su ile temizleniyor(!)

    zaten temizlik usulünce olduktan sonra bakanlığın izni dahilinde bu ürün satılır, tüketilir hatta ben hala yerim bunda sorun görmüyorum.
    görece piyasanın üstünde temiz(!) olan bu mekan böyle ise, diğerlerini düşünemiyorum. umarım bir denetim gelir en kısa sürede.

    edit12: kokoreç mafyasının tehditleri üzerine yeni linkler gelmeyecektir, eksisozluk sağolsun userlarını çok iyi koruyor, teşekürler.

    bazı twitter hesapları paylaşım yaptı: https://twitter.com/…?t=oix_ppbqxllkuf9u0irj9a&s=19
  • dışarıda yediğiniz salata bile sağlıklı değilken kokoreç standardınız neydi ki bu kadar şaşırdınız?
  • bkz; 11:10

    kusmak üzereyim bu nasıl temiz imalat.

    edit; imla
  • bence bu aşşağılık bir dramdır artık.
  • yıkadığı bağırsağı tekrar boklu suya daldıran esnaf içeren video.
  • bi bok yeme zevkimiz vardı onu da siktiğiniz için teşekkür ederim. hayır temiz olmadığını biliyorumdum ama göz görmeyince mide katlanıyordu amk sayenizde katlamaz oldu tekrardan teşekkürler.
  • (bkz: bokoreç)
  • ulan 11.10'da ne var acaba diye iki saattir suya bakıyorum meğer bağırsaktan bok akıyormuş sonradan farkettim. yuh be arkadaşım artık bir de dalga geçer gibi "tertemiz" diyor adam. dikkat şahan çıkabilir skecindeki kasap bundan daha temizdir heralde. yıllardır koko yemiyordum bu aralar canım çekmişti ama yememeye devam artık bokunu çıkardınız çünkü iyice.
  • meşhur bir kokoreççi (veya işkembeci) varmış. padişah da çok beğeniyormuş, saraya almış adamı. bir süre sonra padişah çağırmış, "artık eski tadı yok senin kokoreçlerin?"demiş. adam da "hünkarım, eskiden ayda 2 altın kazanırdım bağırsakları 2 kere yıkardım, şimdi sarayda 10 altın kazanıyorum 10 kere yıkıyorum, ondandır" demiş.
  • kokoreci bana bıraktıran video olmuştur teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap