• artık yeter dediğim tweettir.

    afrin operasyonuna yönelik devletin yanında olması gerekirken "savaş bir halk sağlığı sorunudur!" diyerek safını belli etmiş ve vatan haini bir yönetim kadrosuna sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir.

    ola ki tweeti silerlerse diye:
    https://i.hizliresim.com/ygjbva.png

    bir doktor olarak diyorum ki:
    ey diplomasının arkasına saklanan vatan haini haysiyetsiz herifler! türkiye'nin güneyindeki terör yuvaları temizlenmez de tekrardan her güne yeni saldırı haberleri ile uyanırsak, her bir patlamada onlarca, yüzlerce insanımız katledilirse bu halk sağlığı sorunu değil midir?
    madem olaya sağlık sorunu açısından bakıyorsunuz 10-20 yaralının bulunduğu trafik kazaları bile bazı aciller için kaos olabilirken, yakın zamanda tek bir olayda yüzden fazla insanımızın öldüğünü ne çabuk unuttunuz?
    o saldırıların olduğu günler acil servislerden birinde çalışırken gelen onca ölü ve yaralıya bakıp da içi parçalanan ve ellerinden gelen her şeyi yapan sizler değilsiniz, bu ülkenin gerçek, vatansever sağlık çalışanlarıdır. sizler ise ancak oturduğunuz masadan o güzel insanların da gücünü arkanıza alarak devlete, millete sosyal medyadan sallayıp durursunuz.
    insanımızı bu hale getiren teröristlerin afrin gibi yerlerde eğitim aldığını bilemeyecek kadar saf mısınız?
    değilsiniz... aksine her şeyin farkındasınız. bundan dolayı o zor günlerde bu ülke insanına destek olacak tek bir tweet atmayıp sessiz kalan sizler, bugün hem devlete hem halka karşı durup destek olmak yerine köstek oluyorsunuz.

    dostlar, bu iş siyasi görüş meselesi değil vatan meselesidir. eğer ülkemizin herhangi bir yerinde bomba patlarsa sadece belirli bir görüşten insanlar mı ölecek zannediyorsunuz? hepimiz öleceğiz. o yüzden gün birlik olma günüdür, ayrışma / çatışma günü değil...

    bu zor zamanda kimin vatansever, kimin vatan haini olduğu gün gibi ortaya çıkıyor...
    dilerim yakın zamanda şu tweet'i atan zihniyete de sıra gelir de gönül bağları olan o teröristler ile aynı akıbeti paylaşırlar.

    edit: görüyorum ki türk tabipler birliğinin malum yöneticileri ile benzeri düşüncede olanlar var burada.
    durumu basitçe, hakaret içermeden anlatmaya çalışayım.
    güzel kardeşim, birileri senin bulunduğun mahalleye ev yapımı patlayıcılar ile, çeşitli silahlar ile saldırı düzenlese. eşin, çocukların, komşularından bazıları bu saldırıda ölse. ancak destek beklediğin kişilerin hiçbirinden ses çıkmasa ve acınla başbaşa kendini yalnız hissetsen.
    aradan bir süre geçince polis teröristlerin bulunduğu mahalleye onları yakalamak üzere operasyon düzenleyince direnişle karşılaşsa ve bundan dolayı ölenlerin olduğu bu operasyona karşı birden sessiz kalanların sesleri yükselmeye başlasa. "operasyonu doğru bulmuyoruz" "bu bir halk sağlığı sorunudur" "tahammül edemiyoruz" vs.
    düşünebilen her birey, doktor olmasına gerek yok, buradaki olayda hiçbir vicdana sığmayacak bir ikiyüzlülük olduğunun farkındadır.
    buna rağmen hâlâ aynı fikirdeysen ya empatiden yoksunsundur, ya yakınlarından hiçbirine bir zarar gelmemiştir ki "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyorsundur.
    şu kadarını söyleyeyim: her ihtimalde gün gelir o yılan seni de sokar bilesin.

    edit 2: adım gibi eminim ki bu terör sevicilerin yakınları bir gün teröre kurban gitse (allah korusun), teröristleri eleştireceklerine ilk ve tek eleştirecekleri yine devlet olacaktır. güvenlik zaafiyetinden dem vurup bütün gücüyle yine devleti eleştireceklerdir.
    oysa bugün yapılanların yarın için güvenliği sağlamak olduğunu görmek çok mu zor?

    edit 3: hâlâ anlamayanlar için:
    şu an afrinde bir mehmetçik ile bir teröristin aynı anda bu tweeti gördüğünü düşünün. hangisi sevinir hangisi üzülür sizce?
  • yıllardır süre gelen ülkemiz meslek örgütlerinin kürt sevici sözde solcular tarafından ele geçirilmesinin örneklerinden birisidir. #direntürkiyebarolarbirliği
  • “savaş bir halk sağlığı sorunudur.”

    düşünebilen her birey, doktor olmasına gerek yok, savaşta tek kaybedenin halklar olduğunun farkındadır. savaşın hem psikolojik hem bedenen halk sağlığını tehlikeye attığının bilincindedir.

    düşünebilen dedim.
  • bir de türk ve birlik kelimeleri geçiyor örgütün isminde.yine asıl düşmanların içimizde olduğunu göstermişlerdir.
  • ypg bunu beğendi.
    pyd/pkk bunu beğendi.

    şehit aileleri ve yakınları için yazmaya gerek var mı?
  • bu yapılanmaya destek verenler içindir laflarım.

    çok seviyorlarsa gitsinler kandilde doktorluk yapsınlar. bu ülkede terör yandaşı doktor, avukat, milletvekili hangi piç varsa meslekten men edilmeleri elzemdir.

    şimdi bunlardan birinin eline düşen yaralı bir mehmetçik olursa vay haline....
  • iki noktayı izah etmek gerekiyor:

    1. doktorlar haklı, savaş elbette halk sağlığı ile alakalı bir sorundur.

    2. herkes sizin yanınızda saf tutmak zorunda değil. birileri de barış diyecek elbet.
  • afrin'deki teröristlerden biri -allah korusun- gelip bir metropolde bomba patlatsa bunu güvenlik tedbirlerinin eksikliğine, hükümet politikalarına, sözüm ona baskı rejimine bağlayacak tipler buna tedbir almaya çalışan türkiye cumhuriyeti'ni savaş çıkarmakla, halk sağlığı sorunu oluşturmakla suçluyorlar. pyd/pkk afrin'de sivilleri canlı kalkan olarak kullanmaya çalışırken, onların şehri terk etmelerine izin vermeyip zorla silah altına alırken halk sağlığı sorunu yok, türk silahlı kuvvetleri bu şerefsizleri burnumuzun dibinden def ederken halk sağlığı sorunu var.

    yok ya?
  • eğer zerre kadar şerefleri, zerre kadar karakterleri varsa bunu herkesin de değil, sadece vodafone park'ta, ankara'da pkk'nın şehit ettiği insanların yakınlarının yüzüne karşı söylesinler. pkk'nın katlettiği meslektaşlarının ailelerine söylesinler. bu memlekette bu odaların, birliklerin hepsi hainler tarafından yönetiliyor. bunların "halk"tan kastı da "halkların kardeşliği"ndeki halk... seni beni ipledikleri yok. siktirsinler gitsinler afrin'e o zaman. orada halklarından çok var nasılsa...
hesabın var mı? giriş yap