• psikolojimi alt üst eden başlık.

    yazık. çok yazık. bu insanlar kim için ne için hayatını feda ediyor. bunun karşılığını 100 bin lira maaşla bile ödeyemeyiz. bu doktorun yoğun bakımda yattığı dönemde kaç parti verildi. kaç mevlüt okundu. kaç düğün yapıldı. kaç halay çekildi. o halaydaki geri zekalıları kurtarabilmek için mi öldü o aile babası.

    eşinin, çocuklarının ve gelecekte hayatını kurtaracağı hastaların hepsinin hayatını mahvettiniz. sizin yüzünüzden binlerce insanın hayatı mahvoldu.

    kına yakın.

    umarım en kısa zamanda covid sizi de vurur. sizin de aileniz aynı şekilde mahfolur. siz anca o zaman anlarsınız ne kadar geri zekalı olduğunuzu.

    artık covid'in yayılımını önlemek için çabalayan sağlık çalışanlarının ölmesinden, bulaş açısından her şeye dikkat edip de bir salak dikkat etmedi diye covid olan insanların ölmesinden bıktım. yoruldum. biraz da dikkatsiz insanlara bulaşsın. onları hasta etsin bu korona artık.

    edit: bunları dedim diye mesaj kutumu küfürle dolduran insanlar var. ne sanıyordunuz gerizekalılar. siz halay çekerken videolarınıza bakıp "ne güzel oynamışlar helal olsun. benim de halay çekesim geldi." mi diyoruz sandınız. iq'su 50 olan gerizekalılar. herkes benim gibi düşünüyor. kudurun vicdansız köpekler.
  • resmen cinayet bu...

    acaba fahrettin efendi aynı şartlarda nöbet tutmayı kabul eder miydi? hiç sanmıyorum...
  • gözlerim doldu. allah rahmet eylesin. söyleyebilecek hiçbir şey yok. eşi bilinsin istemiş. başkasının acımasızca belirlediği çalışma şartları doktor beyin vefatına neden olmuş.
  • hayattan, insandan, aynı yurdun insanından nefret ettiren gerçekler. yetki sahibi olup bu yaşananlara çanak tutandan sorumsuzca yaşayıp, keyfince! yaşayıp sebep olan herkesten.
  • sağlıkçılar olarak öldürülüyoruz, kimse sesini çıkartamıyor. personel sayısı yetersiz ve çözüm bulunmuyor. aylarca 3-5 maskeyi dağıtamayan, pandemiden 8 ay sonra doğru sayıları* açıklamaya başlayan sağlık bakanlığından çok şey bekliyoruz gerçi.

    sonra meydanlarda sağlıkçılara prim verdik der geçersiniz ne olacak dininiz imanınız para...
  • memeli bitches lar kadar gündem olmayacaksiniz sayın hocam hakkini helal et bize
  • 10 aydır çalıştığım şartlar tam olarak bu ve daha kötüsü.
    ama siz hala sürtün gezin. sizler sayesinde burnumuz boktan çıkmayacak çok şükürr.
  • havuz medya başka sebeplerden kuruldu ama pandemide nasıl yararlı olduğu ortaya çıktı.

    haber yapıp, kamu tepkisi oluşturup baskı kurması gereken sistem şu an görmezden gelme hatta üstünü kapatmaya çalışma ile gidiyor. zaten yazı tatil reklamları, kredileri ile geçirdik.

    yandaşın yapması gereken işi ellerindeki rakamları veren belediye başkanları yaptı ama iş işten geçti.

    bunu çok yere yazdım yazacağım; sağlık bakanı o çok doğru rakamları verip maske mesafe dediği yayınların önü arkası ets tur vs tatil reklamıydı... olayın yarısı bu yarısı bilgisiz veya umursamaz kesim. çünkü birşey için harekete geçmeleri ancak başlarına gelmesi gereken benciller bunlar.

    yazık gerçekten yazık.

    allah razı olsun. hakkı ödenmez... dilerim hakkını helal eder rahmetli ve eşi. bizden yana helaldir.

    hakkına girenlerinde allah cezasını verir inşallah çünkü o gözyaşına değmeyecek bazı insanlar için hayatını kaybetti.
  • hala ama hala dükkan önlerinde, kuaför salonlarında, duraklarda kümelenip maskeleri çenelerinde muhabbet eden her cahile bu resmi göstermek ve “sizin gevşekliğiniz, yetkililerin vurdumduymazlığı kadar suçlu. o sünger beyninize bu işin kişisel değil toplumsal olduğunu sokmak için bu hale düşmeniz gerekiyor anlaşılan ama siz bu hale düştüğünüzde bile olan sağlık çalışanlarına oluyor” diye haykırmak istiyorum. ama nafile biliyorum. çin’in ilk haftalarda yaptığı ve benim de o zamanlar insanlık dışı diye nitelendirdiğim sıkı karantinanın özlemi içindeyim ama pardon, ekonomi bitikti değil mi?
  • kahreden bilgi. şu olağanüstü koşullar altında sağlık çalışanları ile ilgili çalışma koşullarını biraz olsun rahatlatacak, salgın hastalığa göre düzenlenecek, yapılabilecek bir şeyler mutlaka vardı.

    insanların feryatlarına gözleri ve kulakları kapatmaktan başka hiç bir şey yapmayıp üstüne üstlük morallerini de bozmak sanırım ki kolay rastlanacak şey değil. toplumun her kesiminden insanları değersizlik duygusu ile başbaşa bırakmak için çok büyük çaba gerekiyor. bunu kolayca başaranlar tarih önünde affedilmeyeceksiniz.

    sadece insanlara kulak vermek ve bulunduğunuz yerin sizlere verdiği sorumluluğu biraz olsun üzerinizde hissetmek bu kadar mı zor?

    başta kendi insanınızı ve tüm dünyayı karşınıza almak gerçekten kolay başarılacak şey değil. bunu nasıl başarabildiniz?
hesabın var mı? giriş yap