• 2017/18 eğitim sezonu güz yarı yılı vize sınavlarının yapılacağı sınavlar bütünü.
  • türk vergi sistemini bu yıl verirsem mezun olduğum sistem. bir işe yaradığından değilde insan okuyor işte.
  • evin derinliklerinde geçen yıl kpss'ye girdiğim 1,5 litrelik pet şişeyi buldum ve yarın sınava onla girerek gene totemimi deneyeceğim.

    tanım: programlı bir şekilde çalıştığım ama ilk aöf deneyimim olduğu için hafif endişeli olduğum sınavlar.

    not: murat yayınlarının tek kitap son 5 yıl sorularını çözdüm. ama her deneme bittiğinde bu kadar kolay olamaz dedim. tecrübeli suserler yeşilleyebilir.

    sınav sonrası edit: beklediğimden çok daha kolaydı. ya da programlı çalıştığım için öyle oldu bilmiyorum ama 60 soruyu 10 dakikada hallettim. e-öğrenme ortamında son hafta koydukları yeni denemeler biraz korkutmuştu. oradan hiç soru gelmemiş. son 5 yıldan 10-12 tane vardı çok rahat.
  • nedense bana görev çıkmamış olan sınavlardır. piç miyim lan ben?
  • bana yeniden sınav odası düzeneği kurdurmuş sınavlardır. her yer fotokopi, her yer soru ama sadece bakışıyoruz.
  • sınava son gece çalışan öğrenci olarak benim bu saatte uykusuz kalma sebebim olan ara sınavlardır.
    hacı o değil de sabah bi yere öğlen alakasız bambaşka bir yere yollamalarından da gına geldi, ama neyse ki ilk defa fikirtepe/örnek/esatpaşa şeytan üçgeninden kurtuldum sjjfjfkdkd.

    hobi olarak okuyoz da, bitmiyo be anacım. klasik sınavıydı apa'e uygun yazılacak makale ödeviydi falan ne gerek vardı ki?
  • sınavdan şimdi geldim. 45 dakika sürmesi benim aşırı zeki olmamdan değil aceleciliğimden kaynaklı. bu sınavlarda, ösym sınavıda ki gibi "emeğiniz emanetimizdir" yazan kalem ve ejderha yapan mavi olips şeker verilmediği konusunda neden uyarmadınız lan çok kırgınım. çok şükür ilkokul veletlerinin unuttuğu kalemlerden silgilerden bir set yapmama izin verdiler .

    neyse bilgi toplumu ve e-devlet sınavında "aşağıdakilerden hangisi enformasyonu tanımlar?" sorusunun şıklarından birisi vardı ki hayatımda bana gelen bütün soruları bununla cevaplayabilirim.
    b) "kelimelerle anlatılması zordur.
    yemin ederim bütün soruların seçeneklerine bunu koysunlar hepsinde bu cevabı işaretlerim.
    bir de sabah sabah beni ebesinin amına sınava yollayan sistemin amına koyayım. lan bursayıldırımda yaşıyorum adresimi açık açık yazmışım nesini anlayamıyorsunuz.
  • telefonun kapalı bir şekilde masanın üstünde durması yasak ama kadın çantasının serbest olduğu sınav.
  • yanımda oturan kişinin kolayca kopya çekebildiği sınav.
  • soru ve cevaplarının e-kampüste yayınlandığı sınavlar.
hesabın var mı? giriş yap