• 25 ağustos 2004 tarihinde, ankara'da, cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer, başbakan tayyip erdoğan, genel kurmay başkanı orgeneral hilmi özkök, kara kuvvetleri komutanı orgeneral aytaç yalman, deniz kuvvetleri komutanı oramiral özden örnek, hava kuvvetleri komutanı orgeneral ibrahim fırtına, jandarma genel komutanı orgeneral şener eruygur'un ve diğer ilgili bakanların katılımıyla gerçekleştirilen ve fetullah gülen ile nur cemaatinin yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerine karşı koymak üzere bir eylem planı belirlenerek uygulanması hususunda tayyip erdoğan'ın başbakan olarak görev yaptığı hükümete tavsiye olarak sunulan, ancak hükümet tarafından uygulanmayan kararlardır.

    tam metni şu şekilde:
    <<milli güvenlik kurulu kararı
    karar sayısı:481

    1. milli güvelik kurulu, 25 ağustos 2004 tarihinde sayın cumhurbaşkanı'nın başkanlığında olağan toplantısını yapmıştır.
    2.kurulun bu toplantısında; 24 haziran 2004 tarihli mgk toplantısı'nın gündem konularından biri olan "türkiye'deki nurculuk faaliyetleri ve fetullah gülen" konusu gündeme gelmiş, yut içi ve yurt dışı faaliyetlerine karşı bir eylem planı hazırlanması uygun görülmüş ve bu konudaki tavsiye kararının hükümete bildirilmesine karar verilmiştir>>
    kararın sureti:
    http://odatv.com/images/resimler/belge(11).jpg

    bununla birlikte bu kararların akp hükümeti için yok hükmünde olduğu bizzat başbakan tayyip erdoğan'ın başdanışmanı yalçın akdoğan tarafından açıklanmıştır:

    <<başbakan recep tayyip erdoğan'ın siyasi başdanışmanı ve ak parti ankara milletvekili yalçın akdoğan, 2004 yılındaki mgk kararına ilişkin "bu mgk kararı, yok hükümde olmuştur. ak parti, bununla ilgili hiçbir adım atmamıştır. bunu çok net olarak ortaya koymak lazım" dedi.>> (kaynak: 31.11.2013 tarihli sabah gazetesi- link:
    http://www.sabah.com.tr/…mgk-karari-yok-hukmundedir)

    (bkz: recep tayyip edoğan'a sorulacak tek soru/#68900372)

    https://www.youtube.com/watch?v=ujffvpykdow
    video manidar şekilde silinmiş, yeni video linki:
    https://www.youtube.com/watch?v=gfw6si7b2zu
  • bu kararlari bile bile uygulamayan aktorler, bugunlerde kahramanlik taslayarak 15 temmuz cigirtkanliklari yapiyor. ulkenin basina bela olan her seyin bizzat sorumlulari, darbeye gecit verenler simdi darbe engellemekle ovunuyorlar.

    belki feto'nun bu kadar palazlanmamisken kokunu kazayacak olan kararlar, o gunun en buyuk feto dostlari, bugunun en buyuk feto dusmanlari tarafindan reddedildi.

    darbe girisiminin 12 sene oncesi. sozun bittigi yer olsa gerek.
  • "bu mgk kararı, yok hükümde olmuştur. ak parti, bununla ilgili hiçbir adım atmamıştır. bunu çok net olarak ortaya koymak lazım" cümlesi itiraf niteliğindedir.

    yok hükmünde olduğu beyan edilen mgk kararları uygulansa idi;

    - 2010 referandumu olmayacak, fetö mezardaki ölüleri dahi oy vermesi için davet edemeyecekti,

    - kumpas davaları olmayacaktı ( balyoz, ergenekon, poyrazköy vb.)

    - genelkurmay başkanı ilker başbuğ terör örgütü yöneticiliğinden tutuklanmayacaktı,

    - yüzlerce şerefli türk subayı / astsubay kumpas nedeni ile tutuklanmayacaktı,

    - yüzlerce vatansever kumpas nedeni ile tutuklanmayacaktı,

    - nazlıgül daştanoğlu, murat özenalp, ali tatar, didem yaylalı ve diğerleri hala yaşıyor olacaktı,

    - fenerbahçe'ye kumpas kurulmayacaktı

    - 15 temmuz olmayacaktı, yüzlerce yurttaş hayatını kaybetmeyecekti, binlerce kişi yaralanmayacaktı,

    - khk'lar ile haksız işten çıkartmalar olmayacaktı, nuriye ve semih işlerine devam ediyor olacaktı, bugün olduğu üzere her an ölümü beklemiyor olacaklardı.

    - candan eren gibi namuslu müfettişlere kumpas kurulmayacaktı. ( ergenekon )

    (bkz: hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu/#66965185)
  • görünüşe göre türkiye'de cumhuriyetin dibini oyan cemaatlerin ve özellikle de fetullah gülen'in ne yaptığı ile ilgili ordu hükümeti zamanında uyarmış ve bir eylem planı hazırlamış. ancak hükümet feto kendisine de zarar vermeye başlayana kadar uyarılara rağmen iktidara ortaklık ettiği görünümü veren bu örgüte elini dahi sürmemiş. sonuç olarak uyarılmışlar ve bildikleri halde müdahale etmemişlerse ortada kandırılma yoktur, kasıt vardır. bugün feto yüzünden vatandaşlarımız ölmüşse, bunun sorumlusu aynı zamanda bu örgüte resmi kanaldan yapılan bu ciddi uyarıya rağmen göz yuman hükümettir. nasıl ki şemdin sakık, yakalandığında pkk'dan ayrılmış olduğu halde pkk adına çalışmış olmaktan dolayı yargılanmışsa, politik iktidarın ileri gelenleri de feto ile arası açılmış olsa da, yargılanabilmelidir. nasıl ki şemdin sakık, yüzlerce askerin katledilmesinin sorumlusu ise, hükümetin kimi ileri gelenleri orduya karşı yapılan hukuki şiddet süreçlerinde "biz bu davaların savcısıyız" diyerek suçunu itiraf etmişken, ihanetin suç ortağı ve sorumlusudur. bu gerçek, tarihe düşülen bir not olarak silinmeden duracaktır ve asla unutulmayacaktır...

    (bkz: suçlusunuz yargılanacaksınız)
    (bkz: tarih sizi affetmeyecek)
  • askeri vesayet diye halka düşman gibi gösterilen bir zamanların en güvenilir kurumları listesinde her daim tepeye oynayan türk silahlı kuvvetleri'nin komutanlarının siyasi iktidara gerçek ve doğru yolu gösterdiği ancak dönemin iktidarı tarafından siyasi rant için uygulanmayan kararlardır.

    sonra ortamlarda herkese fetöcü dersin kim bilecek.
  • 2004 yılında söz konusu kararlar alınarak açıkça fetö'nün nasıl bir tehlike olduğu belirtildiği halde, politik iktidar bu kararları yok saymıştır. ergenekon, balyoz, askeri casusluk vb. dava süreçleri feto tarafından hayata geçirildiğinde, bu davaların savcısı olduğunu söyleyen kişi, bilerek fetullahçı terör örgütü'ne göz yummuştur. 17 aralık'ta ve 15 temmuz'da namlu kendisine dönene kadar gerici terörizme sesini çıkarmayanlardan günün birinde yargı önünde hesap sorulmayacağını hiç kimse düşünmesin. suçlular er ya da geç yargılanır ve adalet yerini bulur.
  • asla unutmamamiz, hatta mutemadiyen hatirlatmamiz, gerekirse cerceveletip “basbakanlik”in cevabi ile birlikte sokaklara asilmasi gereken kararlardir.

    ben unutamayip aci cekiyorum, siz de cekin.
  • adalet ve kalkınma partisinin 17-25 aralık sürecine kadar uygulamadığı karardır.
  • bu mgk'da, siyasal islam ve faydacılık üzerine yaşayanlara, bilim ve mantık ile hareket edenler bazı tavsiyelerde bulunmuşlar.

    siyasal islamcılar onları dinlememiş, yetmemiş onlara kumpas kurulmasına çanak tutmuş ve hapse attırmışlardır.

    aynı siyosoşlar 2013'ten sonra kazık kendilerine girince faydayı orada görmeyip politika değişmişler ve tutukladıklarını salmaya başlamışlardır.

    sonra 15 temmuz, çıkar çatışmasının ve cia destekli ihanetin kavga gününde siyalar tam r yapıp benden çok kemalist olmuşlardır.

    kavganın titremesi geçince yine normlarına dönmüşler, hiçbir milli fayda sağlamamış, sağlamayacak, sahada esir düşmekten başka netice vermemiş olan fesli kadir zihniyetiyle haşr olmuşlardır.

    bundan sonra nolacak?

    ya böyle başlık açan:
    (bkz: kemalistlerin fetö ile mücadele planının olmaması) hainler içerde galip gelecek ve yine avrupa'ya esir düşeceğiz.

    ya da bunlar temizlenecek ve türkiye ilelebet payidar kalacak.
  • unutma, unutturma.

    (bkz: a.a. up up up)
hesabın var mı? giriş yap