• saat 19:15'te oynanacak karşılaşmadır.
  • trabzon şenol güneş spor kompleksinde oynanacaktır.
  • sezonun en iyi maçlarından biri olacağını tahmin ediyorum. iki tane pozitif futbol oynamaya çalışan takımın maçı olacaktır. bu ülkede artık sergen yalçın gerçeği var. gittiği her takıma pozitif futbol oynamaya çalışan bir hoca. trabzonspor'u anlatmama gerek yok aşk deplasmanında bile, ev sahibi gibi sürekli hücum düşünerek oynuyor.
    malatya'nın etkili silahları var. fofona, bifouma,adis,guilherme ve sakat değilse gökhan hata affetmeyen oyuncular. sergen, futbolculuk hayatında kumarı nasıl seviyorsa, hocalık kariyerinde de aynı şekilde risk alıyor. yeri geldiğinde bütün hücum oyuncuları ile aynı anda oynayabiliyor.
    iki takım da birbiri ile ortak özelliklere sahip, yeni gelen futbolcular olsun, sezonu erken açmaları olsun, denk bir mücadele olacaktır. saha ve seyirci avtantajı ile maçı trabzonspor kazanacaktır.
    bahis oynayan arkadaşlar icin ilk önerim 2.5 gol üstü.
    bana göre maç ilk yarıdan üstte taşınabilir. karşılıklı goller olacak. maçın 3.5 üstü bitme olasılığı çok yüksek.
    skor 4 2 trabzonspor lehine olacağını tahmin ediyorum.
    5 2 ve 3 2 skorlar daha sonra düşündüğüm seçenekler. çünkü benim bildiğim sergen 3 2 ye razı olmaz beraberlik ararken 4ü yer. 4 erken gelirse 5i yer ama yine dener.
    bu senenin izlemesi en zevkli takımı tabi ki trabzonspor olacaktır. yeni malatyaspor, alanyaspor, fenerbahçe ve kasımpaşa maçları bu sene gollü ve zevkli maçlar olacaktır. diğer takımların kadroları oturduğunda ya da transferleri bittiğinde bu takımlara ek olabilirler.
    izlemesi en sıkıcı maçlar ise konyaspor, gençlerbirliği, antalyaspor ve takım oturana kadar göztepespor maçları olacaktır. ligin en erken düşecek takımı ankaragücü olacak, bülent yine harikalar yaratmazsa antalyaspor son takım ise gençler, gazisehir, göztepe takımlarından birisi olacaktır.
    ligin supriz takımı erol bulut'lu alanyaspor olacak.
    sergen'li malatya güzel futboluna rağmen, inişli çıkışlı bir grafik sergilecektir. sivas evinde iyi maçlar çıkarıp, deplasman da kaybolacaktır.denizlispor aynı sivas gibi orta sıralarda kalacaktır.kayserispor aynı şekilde düşme korkusu yaşar ama düşmez. yıllar sonra 4 büyük kulübün zirve yarışı içinde olduğu, alanya'nın, zaman zaman malatya'nın zirveyi zorlayacağı bir lig izleyeceğiz.
    analizlerimi;hazırlık maçları, tranferleri ve yapılacak transferler, takım uyumu ve havası, takımların maddi ve manevi güçleri, hedefleri ve ilk 2 hafta maçlarına göre yaptım. transfer sezonu kapandığında, lig daha da netleşecektir. ocak tranfer dönemi bittiğinde ise artık tablo tamamen kesinlesecektir. bu sene çekişmeli ve çok zevkli bir lig olacağını düşünüyorum.
  • kanaatimce beraberlikle bitme olasılığı yüksek müsabaka.

    trabzonspor fiziksel yorgunluğunu şu aşamada derin kadrosuyla belki kapatabilir ancak sergen yalçın'ın taktik bilgisi ve trabzonspor'un oyun kurgusunu çabuk çözmesi -kilitlemesi sebebiyle yönettiği takımlar trabzonspor'a ters geliyor. geçtiğimiz sene alanyaspor maçında da benzer durumla karşılaştık ve akyazı'da 2-0 kazanmışlardı. umarım ünal hocam hatalarından ders çıkarır da oyunu okumakta geç kalmaz.

    edit: imla
  • ivanildo campi tandemi yerine hüseyin ivanildo tandemi denenebilmeli.

    çünkü hosseini ve hüseyin, ikisi de kısa.

    aynı zamanda gol farkı iki olduğu an doğan ve avdijaj sokulmalı oyuna.
  • bol gol beklediğim mücadeledir. zevkli bir maç olacaktır diye düşünüyorum.
  • takımın onsekinzi günde beşinci maçı olacak. daha sezon başında böyle bir temponun bu maçta inla ki etkisi olacaktır.

    takımın çoğu bu müsabakalarda doksan dakika oynadı. malatya sergen hocayla tempolu ofansif bir futbol sergiliyor. bu tempoya takım ne kadar ayak uyduracak veya bu tempoyu topu ayakta tutarak mı yoksa rakibe bırakarak mı oynayacağız akşam beraber izleyeceğiz.

    maçın kapalı gişe oynanacak olması avantaj, taraftar maç öncesi malatyayı alkışlasa yeridir. ne de olsa konuştuğumuz trabzonspor sürecinin başlangıcı alınan mağlubiyetti.

    ünal hoca defans hattında hüseyin, hossein'i, campi ve fernandes arasında yeni bir ikili deneyecek büyük ihtimalle. diğer değişiklik a parmak, o mikel değişikliği olabilir. hafta içi hat trick yapan ekuban yine forvet arkası saha da olacaktır.

    aek maçının ikinci yarısı kanata sıkışmadan daha on numara pozisyonunda serbest oynayan abdüş maçın belki gizli kahramanıydı. bu maçta o şekilde devam edip etmeyeceğini göreceğiz.

    güzel bir müsabakanın olduğu, centilmence geçen bir karşılaşma olsun. vurduğunuz gol olsun uşaklar.

    oyna dik oyna!
  • dilerim hamsi kafalılar kazanmaz, sergen hocanın takımı kazanır.

    not:fb
  • emine bulut için yapılan 1 dakikalık sessizlik sırasında 3'lü çekilen maç.
  • taraftar ıq seviyesinin yerlerde olduğu maçtır. emine bulut için maçın geç başlatılmasını laylaylay trabzon diye kutladılar. allah akıl fikir versin.
hesabın var mı? giriş yap