• gireceklere şimdiden başarılar dilediğim zor sınav. tabii sınav mı onlara girer, onlar mı sınava girer, orası meçhul.
  • birçok doktor ohal nedeniyle izin veya rapor alamadığından son 1 ay ders çalışabilenin avantaj sağlayacağını düşündüğüm sınav
  • temel kolay sayılabilirdi. ama klinik gayet saçma atipik kıl ve kol gibiydi fikrimce.. dilerim herkesler için girdikleri son tus olsun, herkes istediği mutlu olacağı kadroya yerleşsin. teori ve pratikte imkansız olsa da dileğim bu evet.
    bakalım cevaplar ne zaman açıklanacak..
    bu arada soru kodlamasının da direk cevap kağıdında soruların altına yapılması uygulamasını ben şahsen beğendim. sanki daha az zaman aldı kodlama bu şekilde. bu ösym nin elyazı örneklerimizi toplaması ne ayaktır bilmiyorum ama hoş değil!
    edit:typo
  • yaptığım analizlere göre son 10 yılın en kolay tusudur. hacettepe göze de göz kırptığım sınav olmuştur. o kadar olsun son 1 aydır nerdeyse her gün en az 3 saat çalıştım bu sınava.
  • ilkokul öğrencisi gibi tüm alfabeyi (büyük küçük), rakamları ve noktalama işaretlerini tek tek yazdırması dışında aklımda pek bir şeyin kalmadığı sınav. ne amaçla yaptırdılar böyle bir şeyi onu da anlamadım zaten.
    sınav çok çalışan için kötü, az çalışan için süper geçmiştir kanımca. düşünsene o kadar mutasyon, marker ezberle hiçbiri çıkmasın. 60-65 arasına çok insan sıkışacak gibi. geçen nisan birincisi arkadaşta artık full yapmıştır sınavı.
  • benim gibi olaya bayağı bayağı yabancı olanlar için rahat gecmis sınavdır.

    çok kolay diyebileceğimiz derecedeki soruların sayisi bir hayli fazlaydı. ozellikle temel bilimlerde. geri kalan kısmında kalem oynatamadığım için zor ya da kolay diye bir yorum yapamicam.

    sonuc olarak hedefi baraji gecmek olan kitle icin guzel gecmis sinavdir.
  • bana temel zor, klinik kolay geldi. olaya o kadar mi fransizim acaba.
  • sonuçlarini açıklamayi düsünmedikleri sinav.
    sorulari mehil müddetinden sonra açıklıyorlar ,sinavda adamakilli kaliteli soru soramayip ,texbooklarda çift cevabi olan sorular soruyor sonra da mahkemeyi bekle de puaninı açıklarız zaten.

    http://www.osym.gov.tr/…iklanmasi-hk--13102016.html

    eee ?? o kadar zamanda da sınava yeniden çalışsan dert, çalışmasan ayri dert.

    teşekkürler ösym 18 yillik eğitim hayatımızın sonunda da bizi mağdur etmeyi başardin.

    bir kez daha anladim ki bu ülkede değil 18 -28 yıl da okusan ,bu saçma sistemlere mahkumsun.

    madem kendinizi gelistirmiyorsunuz bari sınava yilda yüzde yüz zam yapmayın.
  • ösym'nin 13.10.2016 tarihinde açıklama yapacağını ilan ettiği halde hala açıklama yapmaktan kaçındığı sınav.
  • yanlış sorular adına açılan davaların birleştiği ve bilirkişi atandığı sınavdır. tahmini aralığın ilk haftası, en geç ikinci haftası davalar son bulup sonuçlar açıklanacaktır.
hesabın var mı? giriş yap