• demek şöförler hayvan olunca app falan kurtarmıyor, adam kadını bariyerlerin üstüne atmış : http://m.iha.com.tr/…in-kanlar-icinde-kaldi-718722/

    haberde ücret tartışması ve kahraman taksici gibi iki saçmalık olması sebebiyle fake haber olma ihtimalini düşünmek gerek.

    edit: olayın gerçek olduğunu uber doğruladı. doğal olarak uber’den atılmış https://twitter.com/…ndem/status/977905958650294272

    edit 2: olayın kamera kaydı çıktı http://m.milliyet.com.tr/…n-yolcuyu-gundem-2634252/

    edit 3: olayda darp olmadığını, kadının araçtan inerken düştüğü iddia ediliyor https://twitter.com/…leri/status/977886791314411520

    edit 4: uber sürücüsü ifadesinde kaba yolcuyu otobanda zorla indirirken ayağının kaydığını söylemiş https://www.cnnturk.com/…er.com&utm_campaign=buffer
  • gün geçmiyor ki ülkede bir hayvanlık yaşanmasın dedirten hadise.
  • bireysel bir olay olduğunu ve ubere mal edilmesinin doğru olmayacağını düşünüyorum, hatta ubere karşı kurulmuş bir komplo bile olabilir. umarım olayı gerçekleştiren şoför biran önce yakalanır ve cezasını çeker.
  • uberin taksilerden üstün özellikleri sayesinde anında ortaya çıkacak olay. sistemde şoför ve yolcu eşleşmesi kayıtlı. buradan şoför ve araç bulunur. araç kamerası ile de olay aydınlatılır.

    saçma yalan haberler de başka olaylarda kullanılır.

    edit: önce haberi bir okuyun, sonra mesaj atın. "ücrette anlaşamadı" yazıyor. uber sistemi ücreti aşta gösterdiğinden anlaşamam durumu yok. birinci yalan bu. ikincisi fotoğrafta kadının yarısı var yarısı yok. photoshop kan ağlıyor. üçüncüsü evet her şey kayıt altında ve varsa bir problem anında çözülür.

    edit2: link'ten izlenebilir video. müşteri cahil ve sistemi bilmiyor. kadın "terbiyesiz, dolandırıcı, ananın şeyi" gibi ağır hakaretlerde bulunuyor. şoför hâlâ terbiyesini bozmuyor. kadının kızı veya oğlu da arabada. ondan ses çıkmıyor. kadının cahilliği ve terbiye dışı konuşmalarına rağmen terbiyesini bozmayan birinin bu darpı yapması zor gibi. gerçek ortaya çıkar nasılsa.

    edit:3 gkurt555adlı arkadaşın mesajı ile gördüm. şoförün bıraktığı yer ile video arasında alaka yok. koordinat

    edit4: bre zindikuyardı da kadının kızı yok hiçbir karede. harbiden insan annesi o haldeyken, bırakıp nereye gider ki? belki çantaları topluyor belki telefonunu arıyordur. ama en azından bir karede olurdu diye düşünüyorum.
  • fotoğraflarına baktığımda mağdur kadının belden aşağısının olmadığını fark ettiğim haber.

    fotoşop'un da bokunu çıkardık.

    edit: gelen mesajlardan sonra nasıl oturmuş olduğu konusunda mutabakata vardık. lakin fotoğraflar neden başka bir cihazın ekranından çekilmiş onu hala tartışıyoruz.
  • pr amaçlı yapılmıştır hiçte gerçekçi gelmeyen bir olay
  • fanatiklik yapıyorsunuz , sırf uber’e laf ettirmemek için darp edilen kadını suçluyorsunuz.

    orospu çocuğu taksiciler’i app ile çağrınca sarı taksideki hayvan insana dönüşmüyor.

    ayrıca überi’in benzer olayların üstünü kapama geçmişi var. size diyorum, orospu çocuğu taksicilerden bizi kurtaracak olan kurum uber değil.
  • olay görüntüleri ise şok ettiren cinsten
  • klasik taksici yalanı..karşındakinin seviyesine yükselemediği için onu kendi seviyesine çekmek gibi ucuz ve varoş bir yaklaşım.
  • olaya atlayacak taksicilerin dikkatine:

    bildiğim kadarıyla bu nevi durumlarda, uber bu sürücünün ekranını kapatıyor ve birdaha bu sürücüyle çalışmıyor. belki para cezası da kesiyordur. evet sayın taksiciler; aynı hayvanlığı yapan meslektaşlarınıza siz ne yapıyorsunuz?

    edit: şöyle göz ucuyla bakımdı, şimdi habere tekrar baktım da; hakikaten de lan, uber'in ücreti daha aracı çağırmadan bellidir. nasıl olmuş da uber şoförü 220 tl istemiş. hikayenin birinci garipliği bu. hikayenin bir ticafi taksinin arka koltuğunda sonlanması da hikayenin ikinci garipliği.

    geçen teke tek'te uber şoförlerine ticari taksi şoförleri tarafından yapılan saldırıların mizansen olduğunu iddia eden, hastahanelere sırtında hasta taşıyan kahraman taksi şoförleri de olduğunu iddia eden esnaf odası başkanının kulaklarını çınlatarak entry'mizi bitirelim.
hesabın var mı? giriş yap