• üst edit:
    26 kasım 2017 pazar günü kedi evi yapıyoruz etkinliği.
    ahşap malzeme ve bazı yalıtım malzemelerini kullanarak tasarladığımız kedi evleri ve köpek kulübeleri için atölye çalışması yapacağız. bütün malzemelerimiz şu an atölyede mevcut. yardıma gelmeniz yeterlidir.

    not: benim alet evadat çantam var getireceğim diyen olursa seviniriz.

    etkinlik için atölye olarak kullanacağımız yerimiz var.

    aşağıda henüz tamamlanmamış bir evimiz var. boyası, çatısı, dış yalıtımı yapılacak.

    örnek kedi evimiz

    yaptığımız kedi evi henüz tamamlandı. boyası, dış yalıtımı ve çatısı tamamlanacak. giriş kısmı daraltılacak. bir nevi kaba inşaatı bitmiş bir bina gibi görünüyor. tamamlandığında görsel olarak da kullanış olarak da gayet iyi bir iş ortaya çıkacak. muhtemelen evler tamamlandığında katılım sağlayanlara evleri dağıtacağız. evleri alıp götürebilecek türden araçlarla gelenler olursa ayrıca seviniriz.
    ...............
    merhaba sevgili sözlük.
    uzun zamandır bu etkinlik için çaba harcıyoruz. gerekli bütün altyapıyı sağladık. hatta geçen hafta bir tane örnek kedi evi yaptık. nasıl yapmamız gerektiğine dair bütün her şey belli. güzel bir tasarım ile oldukça kullanışlı bir kedi evi inşa ettik. bu hafta kapılarımızı bütün herkese açıyoruz. pazar günü saat 10:00-18:00 arası katılmak isteyenler bana mesaj atabilirler.

    kedi evlerini yapacağımız atölye fatih- süleymaniye’de bulunan haliç kafeye 10 adım uzaklıktadır.

    sadece gelmeniz yeterli bize insan gücü lazım.
  • katılacağım organizasyon. tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum ama elimden ne gelirse yapacağım.
  • havaların soğumasıyla daha da elzem hale gelen aktivite. bir kediyi bile motora sığınmaktan kurtarırsak kurtarabilirsek ne mutlu bize.

    (bkz: up)
  • sonuna kadar desteklenmesi gereken eylem, keşke istanbulda olup sizlere yardımcı olabilseydim. ellerinize sağlık, umarım hak ettiğiniz ilgiyi ve desteği bulursunuz.

    ankara'da bunu gerçekleştirecek atölyesi ve imkanı olanlara yardıma hazırım.

    (bkz: upupup)
  • bir sürü güzel kalpli insanın uğruna canla başla çalıştığı, istanbul'da olanların sonuna kadar destek vermesi gereken organizasyon.
  • desteklenmesi gereken kampanyadır.
  • asosyal bir korkak olduğum için birebir katılamasam da bu kış ben de kendi evimin etrafındaki kedicikler için kedi evi yapacağım.

    geçen sene adore kedi evi kampanyasıyla aldığım ürünler sayesinde 3 adet yapmıştım, fakat maalesef apartmandaki bazı angutlar bahçede bir kedi evi olmasına bile katlanamadı. önce yerini değiştirmek için izin istediker sonra şubat sonu bi baktım evler yokolmuş. o yüzden bu sene yenisini yapmayı düşünüyorum.

    fakat benim gibi tırsak olmayan insanlar gidip kaynaşsalar, birlikten güç doğsa daha güzel olur tabi. katılamasam da sonuna kadar destekliyorum.

    up
  • yurtdisinda oldugumdan katilamayacagim organizasyon. desteklerimi ve tesekkurlerimi iletmekle yetindigimdir maalesef.
  • ankara'da olsa destekleyeceğim organizasyon. başlık yukarda kalsın.
  • ıstanbul'lu kediciklere ev procesi.

    maşallah hoçam...
hesabın var mı? giriş yap