• dün gece ne oldu ya da astrolojik bir anlamı mı var hiç bilmiyorum. çok nadir rüya gören ben dahil çevremde bir çok kişinin enteresan rüyalar gördüğünü şaşkınlıkla öğrendim. eski kız arkadaşın bu tam olmadı diyip bir daha benimle ayrılması mı dersin, rüyasında cellatlık yapan, havada takla atan, kedi başlı köpek gören mi dersin öyle garip bir geceydi işte.
  • normalde deliksiz uyuyan biriyim, rüya falan da görmem yani hatırlamam. ama dün gece o kadar garip rüyalar gördüm ki 3 kere uyanıp bu nasıl bir rüyaydı deyip rüyaları düşünüp geri yattım. sabah neden böyle tuhaf rüyalı bir gece geçirdim derken başlığa denk gelmek.
  • bi kaç saçma rüya üst üste gördüm

    bi tanesini anlatayım. 2 arkadaşım gözümün önünde uçak kanatları olan otobüse biniyorlar.. kalkış yaparken duvara tosluyorlar..

    hayır air crash ınvestigation dün değildi, önceki gündü.. çok severim o seriyi
  • sabah sabah gülme krizine sokan rüyalar...
    çok tuhaf ya...

    aktarayım rüyamı.

    ben de almanya'da bi gurbetçiyim, yalnız yaşayan ihtiyar almanların evlerine girip pasaportlarını çalıp, onların bilgilerinden yeni pasaportlar yapıyor ve tanıdıklarımın böylece alman vatandaşı olmasını sağlıyorum. ama bir yerde çok bariz bir hata yaptığım için ciddi bir yakalanma olasılığım var. onun korkusu ve endişesini hissediyorum rüyanın her yerinde.

    suç ortağım da denizbank genel müdürü hakan ateş...böyle operalarda, tiyatrolarda buluşuyoruz adamla öyle bilgi veriyorum.
  • evet arkadaşlar, ben sanırım 1 gece önceden yaşadım bu rüya olayını.

    kendisinden hiç hoşlanmadığım ama harika fiziğe sahip bir arkadaş rüyamda bana yürüdü. yürüdü derken, öyle ofiste memelerini açıp beni istediğini söyledi. çok da kötü değildi memeleri, bir an gittim geldim ama sonra işyerinde olmaz böyle şeyler dedim. kızın da kalbi kırılmasın, sonra bana hinlenmesin diye beni çok tahrik ediyorsun aslında ama işyerinde böyle şeyler yaşamaya karşıyım diye reddettim.

    bu kızcağızı ilk kez rüyamda görüyorum. umarım son olur zira kızla ne zaman karşılaşsak ofiste aklıma ayrık ayrık, şaşı bakan. memeleri geliyor.

    ikinci rüyamsa yine aynı gece, bu daha fena. 8-1o yıl kadar önce ızdırabım olan eski sevdiceğim büşra'yı gördüm. evine gidiyorum, üzerinde çizgifilm karakterleri olan pijamaları ile karşılıyor beni. sarı pijamanın üzerinde küçük mavi şirinler. büşra kahve yapıyor, sabah sabah kahve içiyoruz. sanki san francisco'da yaşıyoruz anasını satayım. bu kız çok değişmiş görüşmeyeli.

    sabah uyandığımdan beri aklımdan çıkmadı büşra. diğer kızın memeleri neyse de, büşra etkilemişti beni. dayanamadım. nefsime yenik düştüm. onca yıldır hiç haber almadığım ama arada mal mal stalk yaptığım kızı buldum, linkedin'de. mesaj attım. biraz konuştuk. hamileymiş şimdi, 2,5 aylık. soyadı değişmişti onu bir süre önce fark etmiştim zaten stalk yaparken. ama ben babasının soyadını falan kullanmıştır diye düşünüyordum. hiç evlenecek kız değildi büşra. konduramamıştım. oysa şimdi ramazan ayında nevizadede sahura kadar bira içmemişiz gibi, müstakbel bebesi için hem islami hem de modern isim düşünüyormuş. kocası da çok muhafazakarmış falan.

    keşke büşra'ya linkedinden mesaj atacağıma, halime'nin memelerini kabul etseydim. sonra da halime'ye şirket içi mail atsaydım, halime hanım merhaba, dün gece memeleriniz fena değildi ama bu yaşadıklarımız iş ilişkimize yansımasın lütfen. hala sizden hoşlanmıyorum, memelerinizin irice olması bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki. ayrık olmayıp, biri sağa diğeri sola bakmasaydı değiştirebilirdi belki emin değilim. ama lütfen bir daha rüyalarıma girmeyin. hoşçakal büşra. o çocuk bizim olabilirdi allahsız.
  • ben de gördüm ilginç rüyalar.

    matrix'in tarihçesi ile ilgili rüya gördüm. makineler tümüyle makine-only düzene geçmeden önce onlarla birlikte çalışan operatör insan grupları, uzayda gemiler, bu insan gruplarını makinelere durumlarından yakınıyorlardı, makineler de bunları uzay boşluğuna atıyordu. of arada bi sürü şey oldu da anlatamıyorum şimdi.

    etkileyiciydi bayağı. rüyada sci-fi havası vardı gerçekten, ürperticiydi.
  • ben 1 haftadır aralıksız garip rüyalar görüyorum. resmen dizi çekiyorum.
  • ciddi ciddi enteresan 2 rüya gördüm.
    cidden çok garipti ama.
  • görenler olarak aralarında olduğum gruptur. yalniz rüya demek çok soft kalır benim gördüğüm daha çok korku ve trajediydi. zaten o sebeple 05.30 dan bu yana uyanık vaziyetteyim.
  • az önce iş arkadaşıma anlattığım garip rüyadır. gecenin bir vakti arkadaşım beni arayarak özetle "kanka bizim enginin durumu çok ağır acil hastaneye gel" dedi. uyandığımda bana çok gerçekçi gelmişti. kalktım yüzümü yıkadım. akabinde kardeşim bana gece niye zırt pırt telefonun çalıyodu dedi. o anki hislerimi anlatamam sözlük. koşa koşa telefonun arama kayıtlarına baktım bir görüşme kaydı yok. o kadar gerilmişim ki hala kendime gelemedim.
    astroloji kaynaklarına bi bakmak gerek.
hesabın var mı? giriş yap