• eskişehir akp milletvekili harun karaca'nın müthiş başarılı oğlu alihan karacan'a nasip olandır. sadece 1 ayda thk içinde hızla yükselerek hem de en yüksek gelire sahip eskişehir thk şubesine başkan olmuştur.

    babalar ne evlatlar yetiştiriyor be, 26 yaşında adam başarıdan başarıya koşuyor. siz yeteneği olmayanlar ise işsiz kalırsınız tabi.

    https://www.google.com/…de-baskan-oldu-5929485/amp/
  • biz okurken utaniyoruz onlar icraata dokerken utanmiyor artik... git oglum babanin akaryakit istasyonlarini islet boyle ailecek rezil olmanizdan iyidir
  • kizilay yönetim kurulu üyesiymiş ayni zamanda. ayda yaklaşık 50 bin alıyodur. o gün geldiginde bu halka hesap vereceksiniz.
  • ne ülkeymiş maşallah, ye ye bitmedi.

    zorunlu edit: o kadar çok çaylak çomar varmış ki mesaj kutusu doldu.
    hepsinin derdi de "kudurun" vb.
    bu mahluklar ülkenin zenginliklerinin yanında ahlakını da yiyorlar. allah yardımcımız olsun.
  • sorun olan insanın yaşı değil o mevkiye geliş biçimidir. bişeyi karalamak uğruna saçma sebepler uydurmayalım en azından.
    öte yandan hesap vesaire de vermeyeceklerdir. burada biz birbirimizin gazını aldıktan sonra 15'inde yatacak olan maaşın tadına varacaklardır. saygılarımla.
  • bence herkes alihanı kıskanıyor adam başarılı olduğu için 26 yaşında yönetime gelmiş. siz %24.5 işsiz genç bence sorunu kendinizde aramalısınız.
  • ayasofya'da namaz kılacaksınız. milletimizi bölemeyecek ve birliğimizi bozmayacaksınız.
    bu gördüğünüz alışılmış bir yeni türkiye manzarası, ama bu manzaralara laf edip de ayasofya'yı unutturmaya kalkmayın. artık ayasofya'da namaz kılıyorsunuz yahu, konuştuğunuz, kafaya taktığınız şeye bakın! ayasofya diyorum, ayasofya. tabii sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
  • yalnız 4 görevi bir arada götürmek de moda oldu sanırım. öyle muazzam bir devlet yapılanması ki bir bürokrat en az 4 alanda da yiyici, aman yanlış oldu yetkin diyecektim. thk eskişehir başkanı, satranç federasyonu il temsilcisi, kosova fahri konsolosu, eskişehir kızılay başkan yardımcılığı. 26 yaşında hanginiz bu başarılara imza attınız lan ezikler, beceriksiz insanlar...

    aslında bütün türkiye akp ilçe teşkilatlarına üye olmalıyız. belki herkes akp ilçe teşkilatı üyesi olursa vay amk herkes bizim adamımız bari sınav yapalım da içinden birini seçelim derler, yani liyakat getirmenin bir yolu da bu olabilir...
  • helal olsun bu yetenekli(!) gencimize dediğim durumdur. bense 22 yaşında üniversiteden mezun olmuştum. sonra işsizlik dönemlerim başladı. hatta 26 yaşında iken girdiğim 2014 kpss’de yaklaşık 1.113.000 kişi içerisinden 13bininci olmuştum. bırakın eskişehir’de bir yere atanmayı, bir dağ köyüne bile atanamamıştım. daha sonra 2016 kpss ile alanımda ilk 1000’e girdim de bi dağ köyüne atanabildim. analar ne yiğitler doğuruyormuş be! haram zıkkım olsun!
hesabın var mı? giriş yap