• (bkz: maç başlıklarında bilet satışının yasaklanması)

    karaborsacıların ne zaman başlığa saldıracağını merak ettiğimiz maç. başlık şu anda sizler tarafından sikilip atılmaya çok uygun beyler. daha bu ikinci entry.

    şimdiden sıkmaya başlayın:

    - şehir dışında solaryuma gideceğim.
    - öğrenciyim, transkriptimi rulo yapıp öğrenci işlerinden teslim almalıyım.
    - işsizim; ama işim çıktı.

    sözlükte dolandırılacak, bileti gişe üstü fiyattan satın alacak kerizlere şimdiden hayırlı tıraşlar.

    ekşi yönetimi de hala izlesin bu durumu. en azından şu bilet satmaya çalışan entryleri de tek başlıkta toplamaya çalışmasın, sakın ha.
  • öncelikle; (bkz: maç başlıklarında bilet satışının yasaklanması)

    bu kadar itiraza ve tepkiye rağmen başlığı karaborsa, gişe, bilet muhabbetine boğacaklar biraz olsun utanır umarım.

    ndiaye'nin de yetişmesi muhtemel olduğu için çıkacak kadroyu ciddi şekilde merak ettiğim karşılaşma olacak. feghouli, belhanda, emre akbaba, ndiaye, onyekuru beşlisinden kaçı sahada olacak acaba? tek istediğim satılmayacağı kesinleştiyse gomis mutlaka ilk 11'de başlamalı.
  • maç gecesi marmaray saat kaça kadar çalışacak acaba? bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim. zira benim gibi stada marmaray + metro ile gelenler nasıl geri dönecek saat 12de kapanırsa kafamda deli sorular.
  • alanya ligin en kotu takimlarindan bu sene en buyuk kume dusme adayi gomisin satilmasinin psikolojik etkisi nedeniyle gol gecikebilir ama sonunda gene galatasaray kazanacaktir
  • bir adet 411 den gişe fiyatına bilet devredeceğim.
  • 3 puanı alıp fenerbahçe ile aramızda suni puan farkı oluşturacağımız maç olacaktır.
  • sezon başı olması sebebiyle henüz takımlar hazır değil, havalar sıcak ve hocalar henüz ideal 11 lerini belirlemediler. üstelik her takımda da, gözü kulağı transferde olan oyuncular var. bu hafta fener'in ve beşiktaş'ın geri düştüklerinde çok zorlandıkları ortaya çıktı . bu sene anadolu takımlarına karşı geriye düşmek çok zorlayıcı olacak bence büyükler için. böyle bir ortamda oyun kalitesine bakılmaksızın alınacak 3 puanlar her hocanın tek istediği şey aslında. maç özeline gelirsek de;
    bu sene de şampiyon olmak isteyen galatasaray'ın gol yada gollerle 3 puanı hanesine yazdırıp önüne bakacağı maç olacaktır. kısır veya etkili futbol farketmez.
    not: kimse ilk 6 haftada şampiyon olamaz ama şampiyonluktan olabilir zira.
  • galatasaray'ın hakem artı var sistemiyle kollanacağı bir başka maç.

    nasıl oluyorsa adalet getirsin denilen teknoloji bile galatasaray lehine çeviriliyor.
  • ndiaye oynamayacagi icin orta sahada fernando önlerinde belhanda ve emre akbaba ile oynamamizi umdugum mac

    ndiaye gelince de belhanda´nin yerini alir. iyi bir forvet bir de iyi bir stoper gelirse gercekten ilginc bir takim olacagiz
  • en çok galatasaray'ın maçları hafta içi oynanıyormuş... acip istatistiklere bakmadığın kesin besiktas galatasaraydan iki kat daha fazla mac yapti cuma ve pazartesi isiniz gucunuz aglaklik sonra biz aglak oluyoruz.
hesabın var mı? giriş yap