• sezonun 17. hafta açılış mücadelesi. bakalım kadıköylü fırat yarın nasıl bir eyyam yapacak.
  • gençlerbirliğinin haftalardır iyi top oynadığı ve geçen hafta liderin 1 puanı haketmeden aldığı maç sonrası, alacağı puan veya puanlar şimdiden hayırlı olsun dediğim maçtır. rez aldım bekliyorum.
  • gereksiz malatya maçında puan kaybından sonra yarın maçı almak zorunda olduğumuz maç. biraz özgüven kaybı olmuştur eminim ama artık toparlanma zamanı. burak neredeyse 3 haftadır ruhen sahada yoktu zaten, fiziken olmaması bir şey değiştirmeyecektir. avukat gerekeni yapacaktır diye umuyorum. berbat bir başlangıçtan sonra 30 puanla devreyi kapatmamız olumsuz olmayacaktır. hakkımızda hayırlısı.
  • gençlerbirliği'ni taşıyan stancu ve sio ikilisinin oynamayacağı maç.
  • temiz, etkili, ses getirecek bir protesto için ilk 45 dakika hakemin -lehte veya aleyhte- çaldığı tüm düdüklerin alkışlarla karşılanmasını önerdiğim maçtır. hakem her düdük çaldığında 30 bin taraftarın alkışlaması ceza getirmeyecek şık bir protesto olacaktır.
  • genclerbirligi'nin en degerli oyuncularini siralayin yukaridan asagiya. iste bu macta ilk 6-7 siraya yazacaginiz adamlardan bes tanesi olmayacak. umarim formayi alanlar beni sasirtir ama normal sartlarda bu mac ne yazik ki "besiktas ugrasmazsa 3, ugrasirsa 5 atar" macidir. biz malatya gibi inatci da degiliz savunmada, ileri cikip 1-2 gol atmadigimiz hemen her macta yenilmeye mahkumuz.

    fener maci gibi uzucu bir tablo bekliyorum. bi' seyler yapmaya calisiriz, belki golu de buluruz ama 90 dakika direnemeyiz. yine yanilma umidiyle ekran basinda olacagim. yanilma konusundaki ustun basarim nedeniyle umitliyim. bakalim.

    alakasiz bir not: ust uste ucuncu istanbul deplasmani bu. kasimpasa'yi el oglunun deyisiyle "shithouse" tarzinda, 80'den sonra gelen iki golle 2-1 yenmistik. golleri stancu atmisti. sonra fenerbahce karsisinda one gecmemize ragmen tutunamayip beslik olmustuk, orada da gollerimizi yine stancu ile sio atmisti... simdi ikisi de yok. yetis ya seuntjens, yetis ya ayite.
  • başımızda sistem reis olduğu müddetçe daha çok ağlar bu camia var diye yok diye.

    bu takımdan
    abdullah avcı
    caner erkin
    burak yılmaz
    oğuzhan özyakup
    lens
    güven yalçın

    gibi isimler siktir edilmedikçe bu takımdan bir bok olmaz.
  • bütün digiturk üyelerine şifresiz olacak mücadele. yılbaşı hediyesi.
  • cezadan dolayı gidemeyeceğim maç. 1. kategori kombinemi öğrenci bir arkadaşa bedelsiz vermek isterim. yeşillendirin.
  • 20:30'da başlayacak 2019'daki son beşiktaş maçı.

    bu maç için devredilecek biletler devir hakkından düşmeyecek. cezalı veya gelemeyecek olanların 3'e 5'e bakmadan devretmesi lazım.

    pozisyon üretkenliği açısından çok yetersiz olan beşiktaş'ın ilk yarıda öne geçemezse çok zorlanacağı maç. yine bir maça uyuşuk uyuşuk başlamayıp ilk yarıyı çöpe atmamak ve sonunda 3 puanı almak dileğiyle başarılar beşiktaş.
hesabın var mı? giriş yap