• yaralıların 3 kişi olduğu söyleniyor. cumhurieyt caddesi'ndeki kardeşim ile konuştum az önce, arkadan sürekli birden çok ambulans sesi geliyordu.

    an itibariyle olay tv'de flaş haber olarak geçmektedir. nedeni bilinmemekle birlikte görgü tanıkları beyanı canlı bomba olduğu yönündeymiş.

    http://www.haberaktuel.com/…lama-haberi-998660.html

    link içim focus on it'e teşekkürler.
  • ekleme editi:

    dha: bursa’daki patlamanın 25 yaşlarında bir kadın canlı bomba nedeniyle yaşandığı, patlamada ölen kişinin de bu kadın terörist olduğu bildiriliyor. patlama nedeniyle 10 kişi yaralandığı öğrenildi.

    dha'nın geçtiği haberdir.

    "bursa kent merkezinde ulucami yakınında henüz nedeni bilinmeyen patlama oldu.

    saat 17.25 meydana gelen patlamada insanlar panik halinde kaçıştı. bölgeye güvenlik güçleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi."
  • bursa ulucamii mobeseden ortalığın ne kadar karıştığı görülebilir, olay gazetesi ve bursa hakimiyet bomba derken, olay yerine yakın arkadaştan aldığım bilgi tüp olduğu yönünde.

    http://www.bursabuyuksehir.tv/…ulu-camii-13234.html
  • 26 nisan 2016 amerika konsolosluğu türkiye uyarısı'ndan 1 gün sonra gerçekleşmiştir . mit açıklamayı türkçe'ye çeviremeden patlama oldu ya lan .

    debe edit : (bkz: 23 nisan 2016 devrim yılmaz'a yardım kampanyası)
  • gaziantep'ten gelmiş kadın canlı bomba. işıd bağlantılıymış. kolları bacakları kopmuş.

    allah bu ülkeyi korusun.

    rezerved editi: ulan bursada yasiyorum ve olay olmadan 15 dakika once ordaydim. neyin kafasindasiniz. şurda bilgi paylasimi yapmak istiyoruz olaya yakiniz, millet bana artistlik yapiyor.
  • şaşırtmamış patlamadır.

    kimse ölmediği için önemsenmeyecektir de muhtemelen. belki haftaya başka bir şehirde patlar da orada çok insan ölür, o zaman onu da biraz konuşur unuturuz. en nihayetinde pek entelektüel ekşi sözlüğümüzde bile bakın ilk sırada ya maç ya sörvayvır ya da ne giysem acaba tadında salaklılar var.

    suriye'deki insanların falan da böyle göstere göstere savaşa dahil olduklarını sanmıyorum. bu bir süreç önce alışma süreci var. bu bir yangın yavaş yavaş bize doğru da geliyor işte, bunu evinize bir tank mermi attığında anlayacak aptallardan olmayın, bu bir yangın ve bizi de çekiyor yavaş yavaş içine. ve bizi yönetiyor olması gerekenler gözümüze baka baka alay ediyorlar bizimle. meczublar sahaya inip hakem dövüyor, şehirlere atılan füzelere bakanlar "yer çekimiyle düşüyor onlar", vali ise "abdestsiz gezmeyin haa" diye açıklama yapıyor. ülkenin her yerinde çatır çatır bombalar patlıyor yüzlerce insan meydanlarda, otobüslerde, sokaklarda paramparça oluyor bir hafta sonra herkes her şeyi unutuyor; doğuda ne yaşandığı ise kara kayıp. din adına kurulmuş kurumların yetkilleri küçücük çocuklara cayır cayır tecavüz ediyor, kurum değil kapatılmak ceza bile almıyor. üstüne bir de kurumu aile bakanı kendi elleriyle kurtarıyor ve sonra da bütün partililerce o bakanın eli sıkılıyor- çocuk diyorum lan çocuk küçük çocuk-, 23 nisan çocuk bayramında şehit yakını bir çocuk kendine yaptırtılan şehit konuşması yüzünden hıçkıra hıçkıra ağlarken karşısında elin arap rabiasını anlatırken hep gözleri dolan sesi titreyen t.c cumhurbaşkanı'nın tek bir kası bile oynamıyor.

    çocukken afganistan'dan, pakistan'dan böyle haber izler çok üzülürdüm. "oradaki insanlar nasıl yaşıyor acaba" diye düşünürdüm. artık öğrendim böyle yaşıyorlarmış.

    konuyla alakasız edit: bu konuyla ilgili çok doluyum, yazacaklarım vardı ilk sayfada dursun herkes görsün istedim. bu yüzden de işten eve gelene kadar dolacağından reserved ibaresi bıraktım. vay vay vay ne salaklığım, ne ergenliğim, ne mallığım kalmış. bir yerlerime falan koyulmuş. türkiye'nin en çok okunan mecrasında çok dolu olduğum bir meselede ilk sayfada olup herkes tarafından okunmak, daha fazla kişiye ulaşmak istemek nasıl bir ergenlik gerçekten çok merak ediyorum.
  • yakında olan yazar arkadaşlardan bilgi beklediğimiz patlamadır.

    bilgi kirliliği yapmayalım lütfen.
  • ulucami bahçesi her zaman aşırı kalabalık bir mekan, dilerim ölü sayısı fazla değildir. şu an hiçbir bilgi yok
  • azıcık bir haber almak icin bu başlığa uğruyoruz. bazıları reserved yazıp baş sayfada yer kapma derdinde, digerleri ise orası zaten isid'in patlatmak isteyeceği yer degil diye ahkam kesiyor ve bizim yakınlarımıza hakaret ediyor. aferin size arkadaşlar. boyle insafsız olmaya devam edin.
  • trafo olduğu söyleyenler var , hemen panik yapmamak lazım.

    edit : bombaymış.
hesabın var mı? giriş yap