• pazartesi günü oynanacak derbi maçı. başlama saati 20:00 olup, muhtemel beşiktaş saplaması saati 22:00 civarı olacaktır..
  • küfüre erken başlamış taraftar başlığı.

    aslında taraftar kelimesi üzerine düşünmek lazım, o da ayrı.
  • saat 20 de oynanacakmis. mac tahmini tek farkli galatasaray galibiyeti
  • beşiktaş için ligi bitirme fırsatı olacaktır.

    ligdeki heyecana son vereceği için maçı beşiktaş'ın almasını; ne tff, ne beinsports ne de boyalı basın isteyecektir. troll'ler ve algı yapmak isteyenler hakemi baskı altına alıp "beşiktaş'ın kollandığı" vurgusunu sıkça yapacaklar. bunlar 2004 senesinde gördüğümüz şeyler.

    daha şimdiden maçın pazartesi günü olmasına "taraftar gelmesin de beşiktaş kazansın diye yapıyolar" diyen çıktı örneğin. halbuki perşembe gecesi beşiktaş'ın avrupa ligi maçı olduğu için pazartesi oynanacak. 20 dakika oldu maç saati açıklanalı daha. bunlar önümüzdeki 1,5 haftada artarak devam edecek.

    beşiktaş'ın psikolojik ve sportif olarak bu seneki en önemli sınavı olacaktır. sahada yetmiyor, masada ve basında da gözümüz açık olmalı. vurduğumuz gol olsun.
  • ulan amina koyayim bi kombine almis olsam heveslenecegim iki mac fb ve bjk maclari olur. hafta ici derbi koymak nedir aga devlet memuru olup 5'te isten ciksam istanbul'da maca zor yetisirim.

    tanim: gelmek istemesine ragmen is gucten dolayi bircok taraftarin kaciracagi mac.
  • biliyorsunuz fenerbahce devre arasi besiktas'in haftasonu fenerin ise cuma pazartesi oynamasindan sikayetci oldu. bunun uzerine besiktas son 4 macini cuma ve pazartesi oynadi. ve bir ilginclik daha yapildi, besiktas'in maclari diger haftaici maclarin aksine saat 19.00'da oynatildi. isten sonra mac baslama saatine yetisemedik.

    persembe avrupa'da oynadiktan iki gun sonra gs macina cikmamiz bekleniyor. pazartesi oynamak galatasaraylilarin zoruna gitmis. ilk yari boyle durumlarda pesinden milli mac ya da kupa geldigi icin pazartesiye mac verilmedi denmisti. hatta mac gunlerini ayarlayan galatasaray taraftari federasyon gorevlisi bir sonraki gune alinabilecegi halde besiktas macini onden oynattiginda ve biz bunu elestirdigimizde besiktaslilar olarak bizlere aglak denmisti. simdi bu mac gayet normal bir planlamayla pazartesi oynatilacak diye sevgili galatasaraylilar gelmis elestirilere baslamis. e tabi avrupa'da olmadiklarindan bu yil haftaici oynadiklari mac cok cok az oldu. sanssizliklari o ki besiktas derbisi besiktas'in avrupa haftasina denk geldi. kupa haftasindan sonra cikip futbolcularimiz yorgundu, o yuzden puan kaybi oldu diyebilen yoneticilere sahip bu takim taraftari nedense bizim avrupa macimizdan iki gun sonra deplasmanda karsilarina cikmamizi istiyor.

    derbi macta stada gitme kararini mac gunune gore veren taraftarin bu durumdan sikayetci olmasi ilginc degil tabi.
  • derbinin pazartesi olması tabi yanlış amk pazar günü ile pazartesi aynı mı ? o stadın pazartesi mi pazar mı dolma ihtimali daha yüksek çok basit bir soru 3 günde hazır olamıyorsunuz ama her dakika beylik laflar ediyorsunuz cumartesi erken pazartesi geç en mantıklısı pazar günü oynanmasıdır ama tabi ki öyle olmaz yavşak federasyon asla yapmaz fırsatı buldu mu kullanır
  • sayın aklına sıçtıklarım pazartesi derbi mi olur aq.neyse bana göre kazanamayacağımız maçtır kendisi.
    not:siyaaah
  • gelmiş gene dallamanın biri yazmış fetospor diye al tıkla zihnin açılsın. şerefli beşiktaşlı

    sen önce şikeyle aldığın kupayı iade et sonra gel konuş. tek yıldızın artsın diye yaptığın ağlamaları unut sonra konuş.

    maç bu sonucu belli olmaz. kendi evinde saplayacağınızı iddia ettiğiniz maçta brumanın nasıl sapladığını unuttunuz muhtemelen. neyse... tinerciler hariç. aklı başında beşiktaşlı arkadaşlara başarılar dilerim.

    galatasaray bu maçı ne yapar eder alır fikrindeyim. yoksa malumunuz lig bizim için biter.
  • galatasaray, 2001 yılında real madrid ile çeyrek final maçına çıkacaktı. galatasaray, bu maçtan iki gün evvel oynanacak beşiktaş maçının ertelenmesi için tff'ye başvurdu.

    beşiktaş camiası yekvücud olarak, bu maçın belirlenen tarihte oynaması gerektiğini söylüyordu.

    maç belirlenen tarihte oynandı.

    galatasaray teknik direktörü lucescu'nun, ille de belirlenen tarihte oynayacağız da oynayacağız diyen beşiktaş'a 2-0 koyduktan sonra, dillere pelesenk olan şu sözü söyledi;

    köpekler istedi diye atlar ölmez

    bu sene ise beşiktaş militanları ile dolu tff tarafından, beşiktaş'ın uefa ligi maçı sebebiyle değil tabiki, pazar günü oynanacak maç, birden pazartesi gününe alındı.

    beşiktaş'ın erteleme talep etmesine dahi gerek duyulmadan.

    lucescu'nun dediği gibi;

    köpekler istedi diye atlar ölmez
hesabın var mı? giriş yap