• bir başka türk telekom mağduru olarak, yeni bir rezalet ile karşınızdayım.
    10/12/2019 tarihinde türk telekom çağrı merkezini aradım. müşteri hizmetlerine bağlanma sürecinde yanlış tuş olarak 1e bastım (mobil için 1e basınız derdi genelde) ve basar basmaz hattıma bir paket yüklendiğine dair mesaj geldi.
    müşteri hizmetlerine itiraz etsem de sonuç alamadığımdan btk'a şikayet ettim, neyse ki oradan da sonuç alamadım da hiçbiriniz şok olmadınız.
    ilgili şikayet: https://hizliresim.com/009wdz

    2 aşamalı bir onayları ise katiyen olmamıştı, zaten deprem söylentisi sonrası alt yapılarının durumunu görmek ve btk üzerinden yalan cevapları, numaramı başka bir operatöre taşımama yetti.

    tam kurtuldum bunlardan derken, dün ise türk telekomdan yine mesaj aldım; merhaba değerli 'a different dimension' ***** no'lu ev/iş telefonu hattınıza ait 15.50tl faturayı ödeyin lütfen.
    ben ise, ulan iyi de benim sabit hattım yok ki diye düşünerek yine tt'u aramak zorunda kaldım. detayları öğrenince vatandaşlık haklarımıza nasıl tecavüz edilip, bu firmaların geldiği hal yine içimi kararttı.
    3/12/2014 tarihinde altyapı olmadığı için nakil edemedikleri tt internet taahhütünü yine o dönem güç bela iptal ettirmiştim. şimdi ise o bölgeye internet geldiği için hattı tekrar aktifleştirmişler. zaten kapanmış bir hat üzerinden tekrar fatura kesmeyi nasıl hak görüyorsunuz?
  • adamlar artık çılgın yöntemler geliştirmeye başladı.
    geçmiş olsun.
  • ülkenin kurumlarındaki çürümüşlüğe her gün bir yenisi ekleniyor.
  • elim de banka dekontu olmasına rağmen 20 lira yüklememi iade etmemişlerdir. faks çekip duğralatmam isteniyor hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına.
hesabın var mı? giriş yap