• yeni içişleri bakanı süleyman soylu'nun duyurmuş olduğu ve 15 gün içerisinde gerçekleştirilecek olan eylem.

    aynı zamanda 20 bin yeni polis de alınacakmış.

    edit: 15 gün sürmedi.
  • an itibariyle gerçekleşmiştir.
  • emniyetteki feto operasyonlari, icisleri bakani'nin istifa etmesi, belediyelere kayyum derken sanirim bir sonraki adim icisleri bakanligi'na kayyum atanmasi, sonra da kayyum'un bakanligi satmasi ya da fesih etmesi olacak.
  • gerçekten pkk'nın bölgedeki etkinliğini yok etmek için gerekli gibi görünse de korkunç sakıncalı bir hamledir.

    madem bu belediye başkanları kandil'den kontrol ediliyor; yasaların var, savcıların açar soruşturmayı, kim bağlantılıysa içeri alırsın, olur biter.

    hükümete geldiğinden beri halkın seçimi diyerek her yasa dışı hareketlerini meşrulaştırmaya çalışan insanların seçtiği bu yol aslında ne kadar samimi olduklarının da göstergesi.

    her şeyi geçtim 13 sene oldu devleti yönetiyorsun, doğu'yu hükümete geldiğinde bitmiş pkk ele geçirmiş, devleti feto örgütü sarmış... senelerdir insanlar seni uyarıyor, ce ha pe zihniyeti diye dalga geçiyorsun bu uyarılarla. şimdi de panikle, belki de fırsatçılıkla sağa sola saldırıyorsun...

    belediyelere kayyum atanmasının hiç bir demokratik açıklaması yoktur. madem bu belediyeler ve başkanları, meclisleri pkk kontrolünde, kanunlarında her türlü imkan var. üstelik bu bir insiyatif değil, zorunluluktur. zira kanun seni gerekeni yapmaya mecbur tutuyor. kanunu uygula. gerekiyorsa yeniden seçim yap o bölgelerde...

    hayır zaten tonla suçsuz atatürkçüyü, milliyetçiyi feto bahanesiyle içeriye aldın ya da işlerinden çıkardın... yarın öbür gün edirne'ye, izmir'e, tüm memlekete kayyım atamayacağın ne belli.

    şu anda devlette anayasa dahil tüm kanunlar askıya alınmış durumda. korkunç... çok korkunç.
  • 28 belediyeden 3'ü ak parti biri mhp belediyesidir.
  • darbemsi yaşanırken en çok iç savaştan korktuk.şüpheli bakanlar olarak.

    sazı eline alan badem bıyıklılar her zamanki gibi "demokrasi getiriyoruz "diyerek.
    ( kocalarının yüzyılı aşkın süredir kullandığı yeni haçlı seferi;"demokrasi savaşları"belkide danışıklı dövüşçü fetö buna yakın bir şeyi kastetmişti.)

    şimdi halkın oyu ile seçilmiş belediyelere saldırıyor. birde utanmadan "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diye inlerken.

    yüzsüzlüğü hiç değişmeyen ılımlı islamın darbemsi gibi 2023 hedefine koşmasını sağlayan büyük planlarının yönetmeni sır küpü. (şeyhin dizinin dibinde fotoğrafları var ergenin) ortaya işleri yolun koyunca bıyıkla çıkar.onun da yüzsüzlükte aşağı kalır yanı yoktur bedem bıyıklılardan, görevine devam eder.

    fetö'nun bir numarası beraber savaş sahasında olduğumuz müttefiğimizde keyif çatar. sağ kolu iki yönlü ajan çıkar tutuklanır serbest bırakılır.

    suriye'ye girer tsk tarihinin en güçsüz halinde. içerde savaş devam ederken.

    görünen o kazan kaynatılacak çorba yapılacak.
    iç savaş için bütün tahrikler denenecek. türkiye cumhuriyeti sınırları ve yönetimi değiştirilmeye çalışılacak. darbemsi ile ordu'da bu değişim başladı.

    demokrasi nöbetleri nedir çok anlayamadık dimi ?
    büyük şehirlerde özellikle, insan kitlelerine darbeyi dahi durdurabil
    ecek hayali bir güç verildi ve onlar 1 ay içtimaya çıktı her akşam.

    fitil ateşlendiğinde onların görevide ilginç olacak.
  • onca şehit verdiğimiz zaman onlar barış elçisiydi devlet teröristlere dur diyince diktatör oldu. ulan çok şey yazacam da üç beş sığır için bu mübarek günde ağzımı bozmak istemiyorum.

    belediye araçlarının bombalı eylemlerde kullanılmasının önü kesilmiş oldu bu kararla.
  • türkiye cumhuriyeti devleti'nin terörle mücadele etmeyi yavaş yavaş da olsa öğreniyor olduğuna dair bir işarettir.

    pkk'yı bitirmek istiyorsanız elindeki tüm enstrümanları almak zorundasınız. hele ki finansmanı devlet tarafından sağlanmakta olan enstrümanları.

    sen devleti silahla dize getirmeyi amaçlayan bir örgüt olacaksın, hedeflerini gerçek kılmak için çoluk çocuk demeden canlarına kıyacaksın, bütün bölgeyi haraca bağlayacaksın, salma salacaksın, mahkeme kuracaksın, sonra devlet gelip elindeki silahlardan birine el koyduğunda da oturup ağlayacaksın, demokrasi, evrensel hukuk, insan hakları gibi kutsalların ardına sığınacaksın.

    sanırım buna kargalar bile güler.

    madem ki savaş istiyorsunuz, öyleyse savaşı kurallarına göre oynamalısınız yani savaşın kuralı olmadığını unutmamalısınız.

    nasıl ki mavi çarşı katliamı bizi şaşırtmadıysa, nasıl ki 25 aralık 1991 çetinkaya katliamı bizi yanıltmadıysa, nasıl ki 17 şubat 2016 ankara'da patlama haberi bize olağan geliyorsa, nasıl ki 13 mart 2016 ankara patlaması alışıldık bir olaysa, devletin bu girişimleri de doğaldır, meşrudur, olağandır, olması gerekendir.

    abes olan, böylesi bir mücadeleye bugüne dek girişilmemiş olmasıdır. tartışılması gereken, bugüne dek atanamamış olan kayyımlar sebebiyle kaç vatan evladının al bayraklara sarılarak uğurlandığı gerçeğidir.
  • çok daha önceden alınması gereken bir karardı. terör örgütleri ile kimin bağlantısı varsa hemen devlet ile bağlarının kesin olarak kesilmesi gerekir. tepki olabilir diye bugüne kadar yapılmaması bizim hatamız, demek ki halk olarak tepkimiz bugüne kadar yetersiz kalmış. hükümetlere bunu yapacak cesareti vermemişiz. hep destek tam destek.

    edit: pkk'ya pekeke diyenlerin pkk'lı olması gibi, kayyum'a kayyım diyenler genellikle fetöcü oluyor. bilmeden kullanan arkadaşlar işin feto'nun kayyum demeyin kayyım deyin isimli fetvası.

    edit 2: bir itiraz daha geldi. pkk pekeke diye okunur diyen edebiyat gönüllüleri. tsk'ya teseke, tdk'ya tedeke mi diyorlar.
  • kesinlikle doğru geç kalınmış ve arkasında durulması gereken bir hareket yıllarca belediyelere akıtılan paralar pkk ya verildi bu belediyeler pkkyı besledi
hesabın var mı? giriş yap