• milyon performance hall'da gerçekleşecek konserdir.

    grubun ankara'daki 2. konseri olacaktır.

    kaynak: tık!
    biletix: tık!
  • kimse mi gitmeyecek dedirten sessizlikte gelmekte olan konserdir.
  • gideceğim konser.

    memlekette metal müziğin popülerliğinin azaldığı, gençlerin müptezel amerikanya şiircilerinin dissleşmelerine daha çok ilgi gösterdiği malumunuz. metal müziğe ilgisi olan gençlerin de birincil odak noktası ne yazık ki thrash metal değil. dolayısıyla overkill gibi köklü bir thrash metal grubunun 2019 türkiyesinde çekeceği seyirci sayısı zaten aşağı yukarı bellidir. izmir ve ankara'da da ayrı konserlerin olması, istanbul'daki seyirci sayısını etkilemiştir.

    100 adam olsun, bizim olsun. moralinizi bozmayın. bu adamlar dünkü çocuk değil, '90ların başındaki grunge tecavüzünden sağ salim çıkmayı bilmiş adamlar. gelecekler, çalacaklar. çoğ eğlenecez.
  • yıllar önce ankara'da konser vermişlerdi. seyirci sayısı çok çok azdı. elemanlar öyle şahane bir performans sergiledi ki, muhteşem bir konser olmuştu. yani bakmayın kaç kişi gidiyor, azmış, çokmuş. kaçırmayın bence bu konseri.
    az kişinin katılacağı ama muhteşem bir konser olacaktır.
  • amcalar ne kadar iyiyse ses sistemi o kadar kötüydü. blitz’in çoğu dediğini anlamadık.

    (bkz: tişikkirlir sipirmin)

    edit: halen kulağımızda uğultu ve az da olsa işitme eksikliği mevcut.
  • dedelerin ankarayı sağlam salladığı konser. kalabalık da fena değildi, kapı açılmadan önce üçüncü cadde boyunca sıra vardı, beklerken bir yandan bir kafenin ekranlarından derbiye bile göz attım.

    yalnız milyon performance hall ses sistemi bir kez daha büyük hayal kırıklığına uğrattı, bildiğim şarkıları bile zar zor anlayabildim, her şey birbirine karışıyor.

    aynı şey haggard konserinde de olmuştu. sadece arkada müzik varken değil, şarkı aralarında vokalist konuşurken bile dedikleri anlaşılmıyor. umarım ses işini çözerler, aslında salon baya güzel.
  • ses sisteminin kalitesizliği yüzünden güzelim gruba ve bize yazık oldu. milyon performance hall bu sorunu en kısa sürede çözmeli, zira 27 ekimde apocalyptica konseri var. ayrıca hem sağdan hem soldan pogo içinde kaldım, konseri arkadan izleyenleri anlamış oldum böylelikle. blacktooth grubundan tunanın da kendini 2 kez kalabalığın üzerine bırakması eğlenceliydi. ama keşke vokali duyabilseydik.
  • davulcunun derisini kaptığımız konser hahahaha kulağım çınladı ama değdi. aro amcalar imzanız pek güzelmiş <3
  • blitz'in yaşayan en iyi thrash metal vokali olduğunu tekrar gözler önüne serdiği ve babaların resmen yıktığı konser olmuştur.

    bir konserde duyduğum en iğrenç ses düzenine rağmen... overkill yönetti.

    milyon performance hall yetkililerinden burayı görenler olur. üstte yazmış yazarlar da ses sisteminden dem vuruyor. sayenizde bir buçuk saat boyunca uğultu dinledik. kulağım hala uğulduyor ve iyi duyamıyorum. blitz babanın konuştukları bile doğru dürüst anlaşılmadı. müzik yapısı etli ve güçlü gruplarda ses düzeniniz felaket. metal konserlerine de ipotek koydunuz, apocalyptica, amorphis ve katatonia'yı da orada izleyeceğiz. şu ses düzeninizi düzeltin. pardon ama gerçekten bok gibi çünkü.

    overkill üyeleri yaş maş demiyor. müthiş bir performans sundular. eski klasiklerden ve yenilerden oluşan setlist de gayet iyiydi, sadece necroshine overkillcileri biraz üzüldü. seyirci sayısı da korkulduğu gibi değildi, gayet yeterliydi. yoğun bir +30 nüfusu da vardı, gençler de...

    gelmeyen otursun ağlasın. babalar thrash metal bayrağını yılmadan taşıdıklarını gösterdiler.
hesabın var mı? giriş yap