• trabzonspor taraftarlarının canı gönülden galatasaray'ı destekleyecekleri maç.

    edit: başakşehir'in ters köşe yapıp şampiyon olması.

    edit: galatasaray yenerse okan buruk yattı, başakşehir yenerse galatasaray yattı gibi söylemlerin de olacağı bir maç.
  • okan buruk tarafından pek sürpriz yapılmasını beklemediğim maçtır demeyeceğim çünkü başakşehir hiç bu kadar şampiyonluğa yakın olmamıştı. bu sebepledir ki maçı bırakacaklarına pek ihtimal vermiyorum.

    edit: muslera'nın ve diğer oyuncuların sakatlığı, ft'nin formsuzluğu ve motivasyon kaybı, yönetimin yorgunluğu gs için sıkıntı yaratacak olup karşı taraf için ön görülen bir sorun olmaması galibiyet için başakşehir'i bir adım öne çıkarıyor.

    başakşehir'in galibiyet oranının 2.05 ve şampiyonluk oranın da 1.75 olması iddia risk yönetiminin de bizimle aynı fikirde olduğunun kanıtı.

    not: 1903
  • gs'nin zorlaadan kaybedecegi bir mac olacaktir. basaksehir net bir skorla kazanir maci. gs icin ligin geri kalani kabus gibi gececek maalesef. ali koc bile istahlanabilir, bari ligi gs'nin ustunde bitirelim diye. :)
  • bu maça gelene kadar sarı kartlar, kırtmızı kartlar, haksız penaltılar vesaire galatasaray'ın kolu-bacağı kırıldı.

    başakşehir kazansın diye zemin hazırlandı ama...
  • galatasaray düşmanları operasyona devam ediyor, başakşehir maçına şaibeli hakem atanması skandal bir karardır.

    galatasaray'ı yarıştan koparmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz...
  • tayyip ve fetönün her sene spor müsabakalarında karşı karşıya gelişinin bir diğer örneği olan maçtır. ben himmetlileri bir tık favori görüyorum.
  • bir galatasaraylı olarak başakşehiri gönülden destekleyeceğim karşılaşma.

    damatspora karşı macabi tel aviv olsa desteklerim.

    güzelim ülkeyi yeyip bitirdi bu hamsiler.
  • skandal hakem falan bilmem. çıkacaksın çatır çatır oynayacaksın , hakeme -birader ben şimdi napayım amk! dedirteceksin.

    stoperlerinin tamamı ya sakat ya cezalı.forvetlerin sakat ve cezalı. as kalecin sakat. gelip de hakem diye ağlamaya gerek yok.

    başakşehir'in bize yenilmesi için hiçbir sebep yok.
    ilk maç da deplasmanda oynamışlar, seyirci demeden sokmuşlar.

    yatırım tavsiyesidir. okan hoca , oyuncu değiştirmeyi bilmeyen fatih hocamıza yine sokacaktır.
    görünen köy kılavuz istemez.

    not gs
  • başakşehir'in galibiyete yakın olduğu karşılaşma. ancak bir şekilde gs bu maçı alır, o moralle ts'yi de yenerse gs'yi yarışta durdurmak zor olur. başakşehir gelecek hafta çok formda olan, 10 maçtır kaybetmeyen, 3 haftadır kazanan antalya'ya deplasmana gidecek. muslera ve stoper sorunu zaten vardı. ancak takımdaki 3 forvetin de bu maçta olmayacak olması gs'nin baş etmesi gereken en büyük sorun. forvet bölgesi için emre akbaba en doğru tercih olacaktır. santrafordansa forvet arkası gibi oynayıp her iki kanadımıza iyi servisler yapabilir ve ceza sahasına ani girişler ve doğru yerde pozisyon alma yeteneğiyle bu maçta fark yaratan emre olabilir. kadro kurmak gerekirse;

    okan
    linnes donk emin saracchi
    lemina
    belhanda seri
    emre
    feghouli onyekuru

    formda, iyi, sağlam gidiyorlar denilen başakşehir ve trabzon da gs 2 maçta onları yense nasıl telaş halinde çöküşe gidecekler görün bakın.
  • başakşehir’in şampiyonluk öncesi son engeli. galatasaray trabzon şampiyon olmasın diye belki yatabilir. galatasaray’dan böyle şeyler beklenmez ama başakşehir de trabzon da devlet eliyle şampiyonluğu kazanacaktır. dedikleri gibi şaibeli hakem atanan maçtır.
hesabın var mı? giriş yap