• onur haftamız kutlu olsun!

    28 yıldır her sene haziran ayının son haftası bir araya geldiğimiz istanbul onur haftamızı bu sene online olarak gerçekleştirdik. etkinliklere katılan, emek veren, dinleyen herkese çok teşekkürler!

    hepimizin bildiği gibi istanbul onur haftası'nın son günü taksim'de tüm gullümümüzle bir araya geliyorduk. bu sene onur haftası komitesi olarak pandemiden kaynaklı taksim'e bir çağrı yapmıyoruz. 28 haziran pazar günü gerçekleştirebileceğimiz online bir etkinlik için hazırlıktayız. umuyoruz ki yetişecek ve yürüyüş saatimizde online olarak bir araya geleceğiz.

    taksim'e çağrı yapmasak da biliyoruz ki yolu taksim'e düşenler olacaktır. mekanlardan müziklerimizi duyarsanız dans etmeyi, bir yerlerde sallanan bayrak görürseniz fotoğraf çekmeyi, yolda gördüğünüz lubunyalarla sosyal mesafelenerek sarılmayı unutmayın!

    onur haftası'nın 28, onur yürüyüşü'nün 18. yılı kutlu olsun! yakın zamanda yüz yüze görüşmek, sloganlarımızı birlikte atmak, dans etmek, sarılmak dileğiyle…

    28. istanbul lgbti+ onur haftası komitesi

    #benneredeyim #prıde2020 #onuryürüyüşü

    2015'ten beri iktidar tarafından genel ahlaka aykırı diyerek engellenen en barışçıl mücadelelerden biridir onur yürüyüş.

    heteroseksüellik karşı cinse romantik bir yönelim değil sadece aynı zamanda insanların tüm yaşamlarını, davranış biçimlerini, düşünme şekillerini etkileyen bir patriyarka ideolojisidir yani erkek egemen bir uydurmadır.

    lgbti+’lara yönelik ayrımcı, dışlayıcı söylemler veya eylemlerde bulunan kişi, kurum ve kuruluşların “ödüllendirdiği” hormonlu domates ödülleri bu sene 16. kez online olarak yapıldı . youtube ahlak kurallari gereği yayını kesti. medya kategorisinde ekşi sözlükhormonlu ödülünün sahibi oldu 16. hormonlu domates ödülleri
  • zaten lgbti'nin ne demek olduğunu tam olarak bilmeyen türk toplumuna "kendimizi nasıl daha antipatik gösterebiliriz?" isimli yürüyüş.

    meydanda toplanıp "evet ben bir ibneyim" yazılı tişört giyerek çok iyi açıklıyorsunuz derdinizi, devam.
hesabın var mı? giriş yap