• gurbet ellerde, afrika'nın en kurak bölgesinde vakıfbankın beni zor durumda bırakmasdır.

    vakıfbank euro hesabı açtırdım. ardından kısa süre icinde yurt dışına çıktım ve vodafone roaming olmayan bir yerde yaşıyorum. hesap açtırırken herhangi bir kart gönderimiyle ilgili bilgilendirilmedim. online bankacılık için şifre verdiler ve uygulamayı kullanmaya başladım. yurt dışına çıktıktan sonra mobil uygulama "uygulama beklenmedik bir hata ile karşılaştı" diye hata vermeye başladı. hesabıma giriyor eft yapamadan atıyordu. bende uygulamayı silip yükledim. aynı şifreyle denediğimde bloke olduğu uyarısı geldi. bu ülkenin (nijer) lokal hattıyla vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım. farklı bir numaradan aradığım için yardımcı olmadılar. neymiş iki proses varmış ve ben ikisine de uymadığım için istediğim her yere şikayet edebilirmisim.

    şu an ne şifre almak için karta sahibim ne de kendi numaramdan arayabiliyorum. tüm müşteri bilgilerine sahip olmama rağmen yardımcı olmuyorlar. yıl 2020 oldu neredeyse ugrastigimiz şeyler hala aynı.

    yorum sizin dostlar.
  • söz konusu vakıfbank ise normal olan durumdur. en ufak bir aksilikte neredeyse adliyeden temiz kağıdı isterler. bir keresinde bütün güvenlik aşamalarını geçmemize rağmen annemin işini yapmamışlardı. gerekçe " sesiniz çok genç geliyor. siz o olamazsınız şubeye gidin. "
hesabın var mı? giriş yap