• bana göre, ülkemizin en iyi canlı performanslarına sahip mor ve ötesi'nin ilk senfoni konseri olma özelliğini taşıyan konser 29 ekim 2018 tarihinde aya irini müzesi'nde.

    senfoni orkestrası olması sebebiyle "gül kendine" albümüne ağırlık verileceğini düşünüyorum ki inşallah öyle de olur. *

    açılışta "canlı yayın"
    sonrasında "eksik"
    gittiğim yaklaşık 20 konserdir bir kere bile çalınmayan "hayat"
    ardından da "büyük düşler"

    muhteşem olacağına eminiz.
  • genel satış kategorisinde vip biletleri 380 tl, normal biletleri de 250 tl olan konser..

    şakaysa hiç komik değil.. ciddiyse de komik değil.. olm saçmalamayın lütfen ya! sonra bu yurdum insanı neden sanatın ve sanatçının dostu değil.. napayım, böbreğimi satayım ben madem..
  • biletimi alıp heyecanla beklediğim konser. yalnız mor ve ötesinin bu konuda hiçbir paylaşım yapmaması insanı şüphelendiriyor. 3 şarkı söyleyip kaçmayacaksınız değil mi?
  • maalesef bilet bulamadığım için fizy canlı yayınıyla takip ettim. ama buna da şükür...
    doğrusu çok merak ediyordum nasıl bir iş çıkacak diye.
    mükemmeldi gerçekten. ülkede böyle şeyler görünce seviniyorum.
    mor ve ötesi’ne olan hayranlığım daha da arttı. siz nasıl adamlarsınız ya...

    her dakikasını hayranlıkla dinledim ve izledim. emeği geçen herkesi kutluyorum
  • mükemmel bir konserdi. finali çok hoşuma gitti. dinleyicilere selam verip gittiler derken gelen yoğun alkışlara dayanamayıp geri geldi mor ve ötesi. konsere gelen dinleyicilerle magna korosu ve night flight senfoni orkestrası ile beraber söyledikleri “bir derdim var” ile çok güzel final yapıp bitirdiler.

    emeği geçen herkese teşekkürler.
  • bana hayatımda ilk kez rock grubu, senfoni orkestrası ve koro üçlüsünü bir arada izlettiren konserdir. aya irini gibi akustiği harika bir yerde olması çok daha harika hissettirmiştir. her şeyi geçtim, her bir şarkının orkestraya uyarlanması nasıl bir emektir. emeği geçen herkese teşekkürler.
  • şimdiye kadar izlediğim en heycanlı harun tekin'i gördüğüm konserdir, kendisi çoğu şarkıyı gözünü açmadan söyledi.
    aya irini'nin muhteşem akustiğiyle birleşen çocuklar ve hayvanlar şarkısını asla unutamayacağım gibi, ayrıca korolu 2012 de muazzamdı. uzun lafın kısası, ben de ordaydım.
  • kayitlari 8 subat 2019 tarihinde spotify da yayinlanmaya baslanan konserdir.

    duzenlemeler kesinlikle olaganustu..genclik yillarimda cok fazla dinleyip cok fazla begendigim, yillar gectikce yavas yavas sikilmaya basladigim ve hatta fazla melankolik buldugum icin gitgide uzaklastigim parcalara harika altyapilarla, muthis dokunuslar yapmislar ve ortaya bambaska tadlar aldigimiz eserler cikmis.

    rock temelli gruplarin senfonik konserlerinde orkestra ve grup elemanlarinin partisyonlari genelde cok iyi harmanlanamiyor. elektrolar, davul yada yaylilar baskin gelip keyif kacirabiliyor. yada orkestrayi isin icine katmak icin grubun ahengi darmadagin ediliyor. bir cok kotu ornek mevcut. lakin bu calisma oyle degil, hersey kararinda. yaylilar kalk gidelim derken, davul hop birader nereye daha yeni basladik demiyor

    bir diger detay, eger konser kayitlarinda dijital bir oynama yoksa harun tekin cok temiz soyluyor. sesini kullanma konusunda kendini cok fazla gelistirmis. buyuk saygi duydum. ustaligini gostermek icin amerikalilarin oversinging dedigi ise hic bulasmiyor.

    duygusal yada milliyetci mi davraniyorum bilmiyorum ama sahsen dinledigim en basarili senfonik konser kayitlari arasinda ilk 3'e hic dusunmeden yazarim.

    konunun uzmani olan arkadaslar varsa fikirlerini duymak isterim
  • bu konseri nasıl kaçırmışım zamanında nerdeydim napıyordum acaba ne kadar da benlik bir konser oysa ki. tarih desen var, orkestra var, mor ve ötesi var ama ben yokum. yazıklar olsun bana. böyle şarkıya mı girilir. tüyler diken diken oldu bak. umarım devamı gelir de giderim.
hesabın var mı? giriş yap