• fransa'da art arda yaşanan islamcı terör saldırıları sonrası radikal islami fikirleri yaydığı gerekçesiyle derneği kapatılan idriss sihamedi, türkiye'den sığınma talep edeceğini duyurmuştu. bunun üzerine göç idaresi resmi twitter hesabından kendisine bir cevap vermiş ve özetle bilgilerinizi yollarsanız talebiniz işleme alınacaktır demiş.

    ilgili tweet: https://twitter.com/…tatus/1321743984209911808?s=21

    ülkede yeterince yokmuş gibi bir de avrupa'dan her an kafa kesme potansiyeli taşıyan radikalleri ithal etmeye başladık, bravo.
  • ülkede zaten bolca cihatçı potansiyelli oluşum var.
  • ilk anda fransa göç idaresinin "gidiyorsanız tutmayalım" içerikli bir tweeti sandım. skandal değil de, resmi bir kurumun ağırlığına yakışmamış diye düşünmüştüm sadece. meğer bu abi radikal islamcılığı körüklemekle suçlanan bir dernek yöneticisiymiş ve "burada canım tehlikede, türkiye'ye iltica etmek istiyorum" demiş. göç idaremiz de "bilgilerini gönder, hemen işlemlere başlayalım" demiş. gerçi yine skandal sayılmaz, türkiye'nin göçmen profili ortada. bu adam gerçekte kimdir bilmiyorum ama türkiye ile istihbari ilişkileri olan biri çıksa şaşırmam.
  • "kendi fikirlerinizi kendi ülkenizde savunmak yerine ne sikime fikrinize %100 ters olan ülkelerde savunuyorsunuz?" diye sormak yerine başvurusu alınacağı belirtilen kişi.

    ülke özgürlük savaşçısı dolu. ama savaşlarını ülkeleri dışında veriyorlar. ilginç.

    biz besleriz. 5 milyon suriyeli'ye gerekirse 1 milyon afgan ekleriz. bakarız hepsine.

    işsizlik anasının gözüne gitmiş, para pul olmuş sorun değil bizim için.
  • popüler hale getirilip boykot edilmesi gerekmektedir. türkiyeye kesinlike bu tip insanlar alınmamalıdır. bunu ancak halk boykot ederek tepki göstererek gerçekleştirebilir.radikallere ve araplaşmaya hayır.
  • avrupa ülkeleri böyle tipleri yeri geliyor vize dahi vermiyor, bizse bayılıyoruz bunlara. sonra tecavüzler, tacizler, kavgalar neden bitmiyor ülkede
  • ülkenin geldiği duruma bak.

    potansiyel bir ışidçi türkiyeye sığınma talep ediyor. burada zarar görmeyeceğinden, yadırganmayacağından o kadar emin ki... çok yazık.
  • ortadoğu kokan cihatçıların arasına, fransa'dan parfüm kokanları katma projesinin ilk adımı

    suriye afganistan ıraktaki cihatçılar yetmiyor, avrupa'da tutunamayan cihatçılara kucak açıyoruz, devletin resmi kurumları muhatap alıp cevap veriyor.

    aklımı yitirmek üzereyim artık.
  • ülkede ithal, kafa kesecek potansiyele sahip adam eksikliği var sanırım. o kadar afgan, suriyeli göçmene rağmen.
  • türkler bütün dünyada kendilerini soğutmanın yollarını buluyolar amk.
hesabın var mı? giriş yap