• meksika yine boyle hirvat macindaki gibi saldirgan oynarsa hollanda icin kolay olmayacak mac, ama portakallar kontratak falan tokatlarlar, en kotu uzatmada carparlar. uzatma olmazsa skor veriyorum: 2-1.
  • dunya kupasinin panteri francisco guillermo ochoa ile kupanin en iyi hucum hatti robin van persie ve arjen robben'in karsilasmasi olacak. cok zevkli gececek cok. favori yok bence. kim kazanirsa supriz olmaz.
  • hırvatistan maçında beraberlik yetmesine rağmen atak ve çok güzel oynadığı için bu maçta meksika'yı destekliyorum. ama iyi kapanan ve hızlı,yetenekli forvetleri olan hollanda'ya karşı bu kadar açık oynamaları elenmelerine sebep olabilir.
  • portakalların kazanacağı, hatta handikap olması muhtemel müsabaka.
    meksika'nın da kolay lokma olmadığını grup maçlarında sergilemiş olduğu performansından biliyoruz ama hollanda'nın nefes aldırmayan atakları karşısında dirençlerinin bir hayli kırılacağı kanaatindeyim.

    bu turnuvanın şampiyonu olacak takım almanya veya hollanda'dır. ikisi de dünya şampiyonu olmayı sonuna kadar hak ediyor. bir de final maçında karşı karşıya gelirlerse en keyif verici dünya kupası maçı olur.
  • herkes hollanda'yı banko gibi gösteriyor ama hollanda kazansa bile, götünü yırtması lazım. meksika son dakikaya kadar zorlar. hatta eleyebilir de.
    hollanda %60, meksika %40
    skor tahmini: 2-1 hollanda
    goller robben, van persie (hollanda), peralta (meksika)
    alternatif skor: (2-3 meksika)
  • meksika'nın seyirci averajını kullanarak hakem ve hollanda'yı bastırmaya çalışacağı maç. hakem howard webb vb kalitede olmazsa meksika istediği sonuca ulaşabilir. tarafsız bir sahada portakallar acılı tacoyu midelerine indirir yoluna devam eder.
  • destekledigim iki takımın maçı. açıkçası bu maçta tahmin yapmak zor olsa da roben ve persie farkıyla hollanda'nın turu geçeceğini düşünüyorum. brezilya gibi takımlar yollarına devam ederken bu iki takımdan birinin elenecek olması ayrıca üzücü bir durum.
  • hollanda'nın ilk yarıyı da ikinci yarıyı da önde kapatacağı maç.
  • benim gözümde meksika aynı ingiltere gibi ne yapacağını asla kestiremediğim bir kaç milli takımdan biridir. resmen ters bir takım. bu akşam çıkıp tur atlarlarsa asla şaşırmam. çünkü karşılarında dünya kupalarının bahtsız bedevisi hollanda var. geçmişlerine baktığımızda tipik, dünya kupalarının 2. turda elenen takımı meksika ile müzmin talihsiz hollanda'nın maçında her şeye rağmen hollanda diyorum. bir şekilde meksika'yı eleyeceklerdir.
  • hollanda galibiyetine 50 lira oynadığım maç.
hesabın var mı? giriş yap