• çiçeksepeti bu rezaleti ile rezalette çığır açmıştır. kendisi ile ilgili tüm olumlu düşüncelerimi yok etmiş bir rezalettir.

    08.05.2020 tarihinde anneler günü için sipariş verdim. anneler günü geçti gitti, dedim ki olur bu dönemde, napalım bekleyelim. aradan 18 gün geçti fakat halen sistemde inanılmaz bir şekilde "hazırlanıyor" ibaresi görülüyor. rezalet 1...

    26.05.2020 tarihinde çiçeksepeti üzerinden şikayet bildiriminde bulundum. müşteri ilişkileri'nden gelen geri dönüş mailinde, yaşanan bu durum sebebiyle ne kadar da üzgün olduklarını, gecikmenin kargodan kaynaklandığını söylediler. üzüntülerini gidermek için bana özür ürünü göndermek istiyorlarmış.

    tamam dedim, o zaman kargo bilgilerini verin bana ben takip edeyim sorun yok. kargo bilgilerini talep ettiğimde geri dönüş olmadı. rezalet 2...

    28.05.2020 tarihinde bu sefer telefonla ulaştım şahs-ı muhteremlere. yaptığım görüşmede, siparişteki gecikmenin sebebini bilmediklerini(!) ilgili birimden tarafıma geri dönüş yapılacağını, yani beni arayarak detaylı bilgi vereceklerini söyledi telefonun diğer ucundaki masum kızımız.

    fakat 29.05.2020 tarihi ve saat 12.00 itibariyle çiçeksepeti tarafından halen geri dönüş olmadı. rezalet 3...

    çoğu insan gibi aylardır görüşmediğim annemin yüzünü biraz olsun güldürmek için, anneler günü'ne yetişsin diye erken verdiğim siparişimin halen ulaşmamasına mı üzüleyim, paramla rezil olmama mı üzüleyim, bu kadar yıldır aynı işi yapan adamlara güvenip de hiçbir şikayetimin dikkate alınmamış olmasına mı üzüleyim bilemedim.

    artık bu yüzyıl içerisinde ulaşmasını istediğim bir siparişim olursa nereden sipariş vermeyeceğimi biliyorum. teşekkürler çiçeksepeti.
  • büyüklüğü ile orantılı hizmet veremeyen bir firma. basit bir olaya bunca zaman çözüm üretememek de ne demek.
  • çok kötü firma, isim yaptı ondan batmıyor, rezil eder insanı dikkat edin
hesabın var mı? giriş yap