• dün akşam üzeri kocaeli 41 burda avm de gerçekleşen rezalettir.bildiğiniz gibi cinemaxımum mars grubunun tekelinde bir oluşum.diğer sinemalara oranla yüksek fiyatlarını otuz rakamla 30 dakika boyunca gösterdikleri zorunlu reklamlar zaten zamanında bolca tartışıldığı için o konulara girmiyorum.olaya geliyim

    dün 3d bir film için 2 kişilik bilet almak istedik.görevli toplam bilet fiyatının 54 tl olduğunu (oha) gözlük almazsak 48 tl ödeyeceğimizi söyledi.bilet fiyatının neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumuzda da biletlerin zorunlu olarak mısır kola ve frigo "hediyeli" olduğunu söylediler.biz ne kadar bu hediyeleri istemesek de tek biletin alınamayacağını söylediler.sen hem bir yığın rezilliğe imza at hem de zaten kazıkladığın müşterilerini bir de mısırıyla kolasıyla dolandırıcılıkta zirve yap.pes!
  • turkcell profesyoneller kulübü sayesinde dün 2 kişi 14 tl'ye gittiğimden kampanyalardan bi haber kişilere hayret içerisinde baktığım durum
  • keklik gibi avlandığın rezalettir. bilet alırken mısır, kola ve frigo almak gibi bir zorunluluk yok, kampanya o. bilet aldıktan sonra orta mısır, kola ve frigo 5.5tl'ydi sanırım ama size zorunlu diye baya bir kitlemişler.
  • farklı bir şubesinde benim de başıma gelen rezalet. internette bilet fiyatı 11 tl gözüküyor ama gişede fiyat 17 tl'ye çıktı kola ve patlamış mısırdan dolayı.
    bilet 17 tl, yanında kola ve patlamış mısır ücretsiz deniliyor bir de dalga geçer gibi.
hesabın var mı? giriş yap