• digiturk'un abonelerine yaptığı yıldırma operasyonunun ve hırsızlığın tezahürü olan rezalettir.

    3 ağustos 2018 tarihinde taahhüt süremin dolmasından dolayı 2 ağustos 2018 de 02124739999 numarasına digiturk iptal dilekçesi fakslıyorum ve bana bugün aradığımda faksın ulaşmadığını söylüyorlar.

    üstelik fatura'nın da 3 ağustos gecesi taahhütsüz tarife üzerinden kesildiğini söyleyip alenen hırsızlık yapıyorlar.

    160 tl gibi bir miktarı mafya olmuş bir şekilde cebimizden çalmaya çalışan aşağılık bir şirketin 7 yıl abonesi olarak kimseye asla bulaşmamalarını tavsiye ediyorum.

    galatasaray'ın lig ve avrupa maçlarını tekeline almış olan bu firma aynı zamanda aboneliği iptal etmem durumunda 3 ay boyunca yeniden abonelik alamayacağımı da söylerek yine alenen tehdit ediyor.

    bu faturayı ödemek istemiyorum ve bu konuda yardımcı olaracak yazar arkadaşlardan da yardım istiyorum.
  • kaymakamlıkta bulunan tüketici hakem heyetine başvurun. şikayet var sitesine yazın. bu başlık tutarsa zaten onlar sizi arar, geçmiş olsun.
  • inşallah faksın iletildiğine dair "iletildi "raporun vardır. o rapor varsa kesinlikle hakkını alırsın. yasal kisve giymiş dolandırıcı bunlar.
  • (bkz: her şeyi son dakikaya bırakma sanatı)

    faks çektikten 5-10 dakika sonra "talebiniz ulaştı" mesajı geliyor. bu mesaj gelmezse arayıp kontrol ettirmekte fayda var. özellikle de son güne bırakanlar için geçerli bu.

    3 ay boyunca yeniden abonelik alamama olayı da gerçekten var ama aynı adrese başka birinin adına yeniden abonelik alınabiliyor.
hesabın var mı? giriş yap