• evet bugün itibari ile karşılaştığım durumdur. kolunuz bacağınız kopmadan acil servisten sigortanız yoksa asla faydalanamazsınız. 50 tl vermeden.

    edit: devlet hastanesinde olmuştur.hemde muayene ayrı, ilaç parası ayrı olarak alınmıştır.
    kaynak benim bizzat kendim gittim hastaneye vertigo rahatsızlığım için. isteyene kredi kartı slibini atabilirim.

    edit2: açtığım başlığa solcu diyen mi dersin, geber diyen mi dersin, her türlü mesaj ve entry gelmiş. sizler nasıl kafayı sıyırdınız anlamak mümkün değil. hastanın acil olup olmadığına bile karar vermişsiniz ulan. madem bu kadar iyi durumdasınız neden böyle bir başlığa entry giriyorsunuz ki?

    neden? çünkü inkarcısınız. bok attırmayacaksınız ya, o yüzden hastayı bile suçlayacaksınız. allah sizi islah etsin.
  • acil servis'ten faydalanma kararını hasta verdiği sürece bu ödeme kriteri var olmaya devam eder.
  • adamlar 2003 de dünya ekonomisinin en kaymak, teknolojik gelişmelerin hız kazandığı, çin ve uzak doğu pazarının dünyaya hakim olduğu dönemde ülke yönetimini aldılar. 2008 krizi , 2011 krizlerin vatandaşın üzerine bindirdiler bunu başarı gibi gösterdiler, en güvendikleri ve propagandasını sürekli yaptıkları konu sağlıktı. görüyoruz ki akp ülke kazanımlarını emdiği yetmezmiş gibi yaşam koşulları açısından 1800 lere hızlı bir geçiş yaptırıyor. devletin bütün imkanlarını şahsım ailesinin üzerine yaparken, kamu yararına olan her ihaleyi de yandaşa veriyor, işte bunlar da hep garantili hastalı şehir hastaneleri yüzden oluyor. hayırlı işler.
  • senelerdir olan durum, sigortanız yoksa "gss" borcu çıkarıyorlar, ya da 50 ? ödüyorsunuz gittiğinizde. "gss" primi ödemesini yaptığınızda 50 ? ödeme istenmiyor.
  • hep 50 tl'lik muayene olanları ilgilendirmeyen gelişme.

    bu arada kaynak neydi? kaynak emekti.
  • bunun tek çözümü, son 50 seneden beri süregelen kalıplaşmış politikacı, siyasetçi söylemlerini, icraatlarını, vatan millet sakarya, din elden gidiyor, vs vs ağızları ile konuşan insanları başımızdan def etmekten geçiyor, artık ülkesini düşünen gençler yönetime gelmeli
  • kaynak yok ama olduysa gayet güzel bir gelişmedir.

    " dohtur bey kuluncumda ivmelenme oleyo, bir baksana " diyenlerin ayağı kesilir en azından.

    hakikaten acil durumu olan gitsin, poliklinik mesai saatinden daha fazla acil basvurusu var lan bu ülkede, böyle rezalet olmaz.

    edit : manyağın biri aciller boş kalsın istiyorsun galiba yazmış.

    zaten boş kalması en azından yoğun olmaması gerektiğini anlayamıyorsunuz.

    bakın bir trafik kazası olur mesela bir otobüs devrilir onlarca yaralı gelir, mesela bir yangın çıkar 3. derece yanıklarla ağır yaralı sevkedilir, abartayım biraz şehir suyundan binlerce insan zehirlenir, bakteri enfeksiyonu olur, işte bu tip durumlar için aciller boş kalmalı.

    bunun gibi toplu acil servis ihtiyacı olan haller dışında, kalp krizi, uzuv kırıkları, iç kanama, şeker koması, ciddi alerjik reaksiyon, kalp yetmezliği vesaire gibi acil müdahale olmazsa uzuv veya hayat kaybı olacak durumlarda gidilir acile.

    kronik olmayan sikindirik karıncalanmalar, basit ağrı sızlanmaları, topuk dikeni, bel sikeni bilmem ne için gidilmez acile.

    bir de gündüz poliklinikte sıra oluyor, gece acile gideriz gevşekliği var ki çıldırmamak işten değil.
  • reklamlar çoktan bittiği için şaşırmadığım durumdur.
  • kolunuz bacağınız kopmadan acilden yararlanamazsınız demiş :) birader acilin görevi adı üstünde acil vakalara hizmet etmek. sana 7 24 hızlı poliklinik hizmeti vermek değil. ayrıca bu 50 lira senelerdir var. acile acil olmayan şikayetle girersen 50 lira ücret kesilir. bunu uyguladıklarını hiç görmemiştim ama herkese acil kodu koyup sokuyorlardı demek ki kilicdar yine sgkyı batırdı sana sokmuşlar onu da.
  • sırf yorgunluğunu alsın diye serum bağlatmaya acile gidenler düşünsün.
hesabın var mı? giriş yap