• --- spoiler ---

    devil reject filminde ölmemişmiydi bu adamlar nasıl olacak? sanırım öncesini anlatacak film.

    @nice tnetennba uyardı, kurşunlanlara rağmen ölmemişler, hapisten sonrası anlatilacakmış.
    --- spoiler ---

    bitti demediniz mi lan?
  • house of 1000 corpses ve the devil's rejects'in ardından, serinin final filmi olarak 14 yıl sonra vizyona girdi. en başta, baby firefly (sheri moon zombie), captain spaulding (sid haig) ve otis b. driftwood (bill moseley)'un yer aldığı bir afiş yayınladılar. sonra afişten sid haig'i çıkarıp richard brake'i eklediler. captain spaulding, filmde 30 saniye bile görünmüyor.

    captain spaulding demişken sid haig, birkaç hafta önce vefat etti. o ölmeden önce, kendisine sinkaflı cümlelerle sitem etmiştim. zira, rüyalarıma girip girip her seferinde canıma kastediyordu. kör ölür badem gözlü olur ya, ben de tüm sözlük ahalisi önünde sid haig abimizden özür diler, mezarında (varsa) rahat uyumasını temenni ederim.

    ne zaman film muhabbeti açılsa, bir müddet sonra insanlar ay onu izle, ay bunu izle deyu birbirlerine tavsiyeler yağdırmaya başlıyorlar. de hele, sıra bana geldiği vakit donup kalıyorum. ne yapayım; the human centipede serisini mi önereyim, the green inferno'yu mu, terrifier'ı mı, yohusam rob zombie filmlerini mi? elbette hiçbirini. şu üç günlük dünyada, kim kime rob zombie filmi önerir? millet hala reddit'te, sheri moon zombie'nin oyunculuğunu tartışıyor. baby firefly'ın kırıklığına alışmak zor. hele hele, 3 from hell'de, hapiste yata yata iyice delirmiş bir baby görüyoruz. bana göre, serinin en tekinsiz tipi otis... adamın tipi bile, 70'ler seri katillerine benziyor. fakat, baby öyle delirmiş ki otis'in hareketleri göze batmaz hale gelmiş.

    --- spoiler ---

    - bir aileyi resmen yok ettiler yav. tiny gitti, spaulding gitti, anaları firefly gitti, velhasıl kimse kalmadı. adamlar da dokuz canlıymış, kaç dene mermi yiyip yine ölmediler. kötüye bir şey olmazmış...

    - the devil's rejects'in insanı ürküten katliam sahnelerinin kalitesi, 3 from hell'de yoktu, maalesef. hem sahneleri kısa tutmuşlar, hem kamerayı çok titretmişler.

    - rob zombie filmleri sirke benzer. her yerden ucube bir tip fırlar. ortalık kan gölüne dönerken, alakasız bir tip çıkıp güldürür sizi. en azından beni güldürüyor. 3 from hell'deki otel sahibi meksikalı çok komikti mesela.

    sevdim sanıyordum, yine gömmüşüm. benim sevgim nereye gidiyor anlamıyom.
    --- spoiler ---
  • bırakın the devil's rejects efsanesini,house of 1000 corpses ın yanına bile yaklaşamayan film.

    muhtemelen sid haig* çekimler sırasında rahatsızlandı ve rob zombie senaryoda mecburen değişikliğe gitti.oyuncuların da morali bozuldu ve kötü bir film ortaya çıktı.belki bu sadece benim hüsnükuruntum ama durum gerçekten böyle ise keşke film iptal edilseydi.

    puanım 5 üzerinden 2.oda eski dostlar hatrına...
  • cekimlerin baslamasina 3 hafta kala sid haig'in rahatsizligini ogrenen rob zombie onceleri sid'in iyilesecegi konusunda umutluymus, lakin hastaneden bir turlu cikamayan captain spaulding'in durumu, zombie'nin senaryoyu defalarca yeniden yazmasini gerektirmis.

    ortaya da bu berbat parodi cikmis... vaktinizi bosa harcamayin.
  • karısını filmde öldürürse gerçekte de öleceğini zanneden bir amsalağın yönettiği filmden ne beklenir ki? büyük bir çöp.
hesabın var mı? giriş yap