• üstedit:sabah ezanını duyunca rahatladım.biliyorsunuz portal sabah ezanına kadar açık kalır. latince kelimeleri ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama çevirilerden 3 iblisin geldiğini öğrendim.

    belial, abaddon ve belphegor.

    az önce başıma gelen olay. her şey yanık kokusu duymam ile başladı. ulan ocak açık kaldı diyerek kalktım ve mutfağa gittim ama kontrol ettiğimde bütün düğmeler kapalıydı. neyse diyip yatağa döndüm ve saatin 3:00'da takılı kaldığını gördüm. "hah saatte bozuldu amk" diyerek yatağa girdim. 2 dakika geçtikten sonra garip garip gülüşme sesleri duyar gibi oldum ama etrafta kimse yoktu.sonrasında sanki salondan birisinin koridora devamlı bozuk para attığını duydum. "n'oluyor lan"diyerek yataktan fırladım ve ışıkları açtığımda evde kimse yoktu. bütün dolapları açtım ama bir şey çıkmayınca," tövbe tövbe" diyerek yatağa girdim. yattıktan kısa bir süre sonra göğsümde ağır bir basınç hissettim ve sanki yatağımın içine gömülüyormuşum geldi. bu sefer gülüşme sesleri daha yakından geldi ve özellikle oahaha diye gülme sesi duydum. önce bir kelime-i şahadet getirdim ve sonrasında ihlas süresi okumaya başladım. kaslarımı hareket ettirebileceğimi hissedince çığlıklar atarak dışarı çıktım. motetus belial vocatur sum ego abaddon graece et ego belphegor. per tres veniunt. sitedeki güvenlik geldi ve evi tekrardan aradılar ve bir şey çıkmayınca;"kabus görmüşsündür" diyip terk ettiler.

    korkuyorum sözlük, sabah ezanına da çok var...

    in igne sumus, sumus de morte

    et cum iterum natus deccal

    nos mei sufflabo in animabus et cordibus vestris.

    per tres veniunt
  • sabaha kadar uyuma, ışığı aç, tv aç , pencereyi aç bekle uyuma ha !!
  • 3 kere cin diyince geçer. şöyle ki; cin cin cin

    (bkz: zeus akıl fikir versin)
  • yanik kokusu duymak inmenin habercisidir. dikkat et derim.
  • sıkıntılı mısın ?
    daha önce açtığı başlığı saldım. entry'i okursanız bir de .
    (bkz: saat 3 00'da diablo oynamak)
  • bize niye bir şey yapmıyorlar. demek ki sen sinirlendirdin (bkz: o da öyle giyinmeseymiş)

    bu kez de bu butona ben basmak istiyorum: (bkz: derdini sikeyim)
  • mümkünse el ayası büyüklüğünde taş veya benzeri bir şey bul. yoksa da kasma, onun yerine sol elini yumruk yap. taşı veya yumruk yaptığın elini (el içi göbeğe bakacak şekilde) göbek deliğinin üstüne koy. diğer elini de üstüne koyup alttaki elini sıkıca sar. fetüs pozisyonu al ve uyu.

    bunlar belki gerçek, belki amigdalamızın bir oyunu, bilmiyorum. ama bir şekilde baş etme yöntemi var ve bilincin amigdalandan ya da varsa bu şeylerden daha güçlü, buna emin ol. ben direkt hareket eder, diğer tarafa dönüp uyurum, o derece, hiç öyle basma, felç vs. olmaz. zart diye olmadı ama bu, uğraşa uğraşa bu hale geldim.
  • karabasan, tansiyon, (yanık kokusu sürekli hale geldiği takdirde) hemen nörolojik muayene.
  • uyku felci. korkma gecer. cin diye birsey yoktur.
  • helal et güzel hikayeymiş.

    şöyle bir düşündüm de sabahın bu vakitlerinde allah bilir daha kaç kişi üç harflilerin saldırısına uğruyordur.
hesabın var mı? giriş yap