• devletin malı deniz yemeyen domuz zihniyetinin eseri olan yolsuzluk;

    "içişleri bakanlığı, ibb teftiş kurulu’nun incelediği dosyaya el koydu. yerel seçim öncesi, beltur, belediye şirketleri adına 3 milyon liralık yemek etkinliği düzenlenmiş gibi gösterdi.

    akp dönemine ilişkin 40'a yakın yolsuzluk dosyası üzerinde çalışıldığını açıklaması ve tamamlanan dosyaların yargıya taşınmaya başlamasının ardından içişleri bakanlığı 3 mülkiye müfettişi aracılığı ile 35 dosyayı ibb teftiş kurulu başkanlığı'ndan aldı.

    35 yolsuzluk dosyası içinde dikkat çeken bir yemek “organizasyonu” yer alıyor. dosyadaki iddialara göre ibb şirketi beltur, 31 mart seçimlerine sayılı günler kala 24 mart-30 mart 2019 arasında avrasya gösteri ve sanat merkezi'nde diğer belediye şirketleri için 35 bin 675 kişiye, toplam 3 milyon 587 bin 500 tl'lik yemek etkinliği düzenlenmiş gibi gösterdi."
  • tam anlamadım. dosyaya ne amaçla el koyuyor iç işleri bakanlığı ? biri aydınlatırsay sevinirim.

    tedavi edilemeyen sma hastası çocukların; cocuğuna marketten mama çalmaya calışan babaların; işsizlikten/borçtan intihar eden insanların ahı hepinizi tutacak.
  • hiç şaşırtmamıştır siyasal islamcılar gitmeden son vurgunu yapmışlar.
    haberi yapanları yakında terörist ilan edip çalmaya başka alanlarda devam edeceklerdir.
  • bakara makara halletmisler iste ne karistiriyosunuz siz ortaligi lan diyerek el koymuslar bence.

    simdi hic sirasi degil de demisler midir acaba.

    ne desek gg
  • sacsiz abimiz nokta atışı durumu hakkaniyete kavuşturacaktir
  • muhalefet yok diyenlere örnek olarak gösterilebilecek olay. ülkede iyi kötü muhalefet var ama karşısında sorumluluk ortağı besleme sermayeye devredilmiş dev bi propaganda makinesi ile, partizan yargı ve bürokrasi var. akp iktidarı tam bi saadet zinciri... sermayesi ise vergilerimiz. vergiyi ağırlıklı olarak de ücretliler ve kobiler verdiğine göre sizin benim cebimizden alınan para. toplanan paradan herkes çapına göre götürüyor. neredeyse herkes yolsuzluklara ve usulsüzlüklere çapına göre doğrudan ya da dolaylı ortak. bunlar hem hesap vermekten korkuyorlar hem de bu avanta kazanımları kaybetmekten... hani muhalefettekiler devri sabık yaratmayacağız diyorlar ya, işte böyle diyerek "küçük" yiyicilere veya hak yemeyen ama iktidardan da korkan bürokratlara size dokunmayacağız kabahat bu düzeni kuranlarda diyerek bürokrasiyi ve yargıyı cesur olmaya teşvik etmeyi hedefliyorlar. evet, rahatsız edici ama yoksa bizim vergilerle daha ne sandviçler yenecek. malesef durum bu. veysayet yıkacağız diyerek iktidara gelenlerin vesayeti ile karşı karşıyayız. ümidim bunlar gidince gelenlerin de aynını yapmaması.
hesabın var mı? giriş yap