• mazisi fetö evlerinde geçen, akpli bursa belediye başkanı alinur aktaş tarafından milli mücadelenin 100 .yılında beyan edilen skandal cümle;

    " bursa büyükşehir belediye başkanı alinur aktaş, belediye meclisinde 30 ağustos zafer bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen üyelere ‘’30 ağustos,halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir" dedi. "

    kaynakça;

    (bkz: akp'nin bursa adayının skandal açıklamaları)
    (bkz: 19 mayıs afişlerinden atatürk'ün kaldırılması)

    edit: ‘’ bursa belediye başkanı akp’li aktaş, zafer bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olması teklifi için ‘’halkın tamamını ilgilendiren bir bayram değil” demişti.

    aynı belediyenin ata sporları şenliği için ücretsiz otobüs seferi koyduğu ortaya çıktı.‘’
  • biraz düşündüm ne yazayım diye ama yazacak bir şey bulamadım en iyisi ciddiye almamak.
  • halk ile haini karıştırmış bir zerzavatın beyanıdır.

    30 ağustos zafer bayramı, senin gibi itlerin oraya oturmasına da sebep olan, cumhuriyete giden yolun zaferidir. bir halkın kaderidir. halkın genelini ilgilendirmiyor değil hainleri ilgilendirmiyor denilebilir. güzel bursa güzel tercih. ay ayol...

    noting: bana gelen mesajların yarısı belediye başkanı denen zevata atılsaydı adam çıkıp özür dilerdi. ne yapalım; dünyaaa yerinden oynar dünyaaa yerinden oynar...
  • bizim için kurtuluş savaşında şehit düşen ve gazi olan dedelerimiz ve atatürk sayesinde bu ülkede yaşıyoruz. bu nasıl bir yüzsüzlük ve çiğ süt emmişliktir.

    not : oruç tutmuyor diye adam öldürülüyor bu ülkede o zaman ramazan da halkın genelini ilgilendiren bir ay değildir, bayramı da halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir diyebilir miyiz?
  • 90 ları bilen bilir , aynısı muhafazakârlara yapılıyordu , şimdi muhafazakârlar aynı şeyi karşı tarafa yapıyor , ne cahil ülke ya anlayış , empati, elitizmden eser yok . hiç ilerleme şansımız yok bu kafayla.
  • 2002'den önce de bu karanlık düşüncelere sahip olan, 2002 sonrasında bu karanlık düşünceleri rahatça dile getirebilecek kadar cesaretlenenlere ait bir sözdür.
  • pes!

    yapsam yoruma, sövsem sövgüme yazık.

    vatan haini nasıl olunur soruna cevap olarak verilebilecek bir cümledir.
  • bayramları yarıştırmadan ağzının payı verilmesi gereken belediye başka bi şey beyanı.

    gerçi kendi yarıştırmış, ona bakarsanız orman gününü de yapalım diyerek bu ülkenin bağımsızlığında en önemli günlerden biri olan 30 ağustos'u orman günüyle bir tutmuş. nasıl bir orman tutkusu var bilemiyorum artık.
  • doğru demiş. milli mücadele döneminde tbmm ordusu ve ulu önder gazi mustafa kemal paşa sadece yunan ordularını mı yendi sanıyorsunuz? beraberinde onlarca yüzlerce bursa belediye başkanının dedeleri gibi düşünen gerici yobaz, ayrılıkçı, ingiliz uşağını da üst üste koyup sikti paşam. onun için milli bir bayram değil yani haklı. olsa olsa atalarının yenilgisi için yas tutabilir kendisi.

    (bkz: keske yunan galip gelseydi)
  • bir de memlekette hayvancılık öldü diyorlar.

    bak, ortalık sığır kaynıyor dediğim açıklama.
hesabın var mı? giriş yap