• isteğinize/ihtiyacınıza göre tüm vücut, batın, kaba et*veya kol antrenmanını 30 günlük planlayan ve bu planlamayı seçtiğiniz zorluk derecesine göre size yaptıran sesli görüntülü bir android uygulaması*.

    bu uygulama gün içinde ara ara sizi taciz eder "kalk lan götünü devirme antrenman vakti geldi" diyerekten.

    işe yarayıp yaramadığını seçtiğim karın egzersiz programı tamamlanınca buraya küfür veya övgü şeklinde editleyeceğim.

    edit: diyetle birlikte uygularsanız işe yarıyor ama antrenmanlar ağırlaştığında pes etmeyeceksiniz. bir haftadan sonra güzel bir ağırlaşma oluyor. sonrasında ise zaten ufak ufak kasları hissetmeye başlayınca kendiniz devam ediyorsunuz ister istemez mutluluk hissiyle birlikte.
  • (bkz: p90x)
  • tamam güzel uygulama. ama komigime giden sey yemeksepeti'nin buraya reklam vermesi. gunluk egzersizi yaptim bitirdim çat karşımda hamburger yemeksepeti falan. acaba reklam değil de uygulamanın bi tuzağı mı diye de dusunmeden edemedim.
  • bugün itibariyle kullanmaya başladığım uygulama. benim gibi spor salonlarını sevmeyen ve spor salonuna gidecek vakti olmayanlar için ideal. ilk günden kasların çalıştığını hissettim. kol, bacak, kaba et falan derken hepsini yapmak ilk gün için 15 dakika falan alıyor. biraz da yrmeğe dikkat edilirse kesinlikle işe yaracağını düşünüyorum.
  • tüm vücut antrenmanını denediğim uygulama, 12. günündeyim ve antrenmanlar gittikçe ağırlaşıyor. ilk başlarda 7 dakika süren antrenman sabah 20 dk. sürdü ve daha da artacak bu süre ve bu gidişle devam edemeyeceğimi düşündürüyor.

    edit: 22. günde pes ettim antrenmanlar ağırlaştı ve çok vakit almaya başladı fakat 22 gün için güzel verim aldım gözle görülür bi etkisi oldu, denemek isteyenlere tavsiye ederim.
  • "150 gün oldu, sen icra değil" şeklindeki o çirkin türkçesiyle her gün usanmadan nasıl da tembel bir ayı olduğumu yüzüme vuran bildirimler gönderen uygulama.
  • içerisinde tüm vücut, bacak, karın, basen, kol tiplerinde kolay'dan zor'a toplam 6 seviyenin olduğu antreman seti uygulaması.

    içerisinde yer alan hareketler başka başka uygulama setlerinde de (kayla itsines vb.) olan setler, o nedenle faydalıdır diye tahmin ediyorum.

    her seferinde 7-9.günden sonra bi bahaneyle yarım bıraktım, ama bu sefer 30 günü de tamamlamayı hedefliyorum. tek başına yeterli gelmeyecektir ancak diet ve yürüyüşle (hava soğuk derseniz leslie 3 miles programıyla evde yürüyebilirsiniz) faydalı olacağına inanıyorum.

    1 martta 30 gün sonuçları için editlerim.
  • arkadasimin yogun israri sonucu telefonuma indirdigim egzersiz aplikasyonu.

    baslayali 6 gun oldu, kolay plan 1 den baslamama ragmen 2. gunden sonra kaslarimin agridigini hissettim. daha ilginci bisiklet surerken ayaga kalkmakta zorlanirken, bir kac gunluk egzersizden sonra ayaga kalkarak pedal cevirmeye basladim. acikcasi bu kadar etkili olacagini dusunmemistim.

    simdilik iyi bir baslangic oldu diye dusunuyorum zira gunde 10-15 dakika ayirmak yeterli geliyor.

    edit: 23. gunden bildiriyorum. cok cok zorlaniyorum, daha ne kadar surdururum bilmiyorum
  • 3 şubat tarihinden beri kullanmakta olduğum egzersiz uygulaması. en güzel yanı diğer uygulamalar gibi sporcuya yaklaşırmış gibi hunharca sporla başlatıp seni soğutmaması. kolay egzersiz programını seçip mümkün olduğunca uyguladım ve bu süreçte yediğime içtiğime de elimden geldiğince dikkat ettim. yaklaşık 40 günlük sürede belirgin yağ yakma ve fitlik sağladığına yüzde yüz garanti veririm.
  • bugün kolay programla birlikte ben de egzersize başladım. hedefler kolay olmasına rağmen benim gibi hantal ve sigara içen birisiyseniz ilk günden zorlanabilirsiniz.

    birer hafta arayla editlicem, kararlıyım, hep siz mi seveceksiniz bu hayatı?
hesabın var mı? giriş yap