• az önce altyazi geçen durum.

    kaynak: https://twitter.com/…tatus/1244581917992853505?s=19

    --- spoiler ---

    covid 19 teşhisi ile hastanemize yatan galatasaray teknik direktörü fatih terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren prof. dr. ferah ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir.
    --- spoiler ---

    edit. kaynak eklendi
  • 5 günde iyileşendir. biz gribi atlatamıyoruz 5 günde.

    ortamlarda covid-19 olmuşum dersin kral.

    kendisine geçmiş olsun tabi ki, allah şifa versin.

    edit : lakin, abi siz nasıl fanatiksiniz? nasıl tehlikeli insanlarsınız, bu futbol nasıl trhlikeli bir silah ya? adam sırf bir futbol takımıyla ilişkili diye ölüm tehditleri yağdırmadığınız kalmış.
    adam covid-19 olduysa ortamlarda nezle oldum mu desin?
  • hızlı bi iyileşme süreci mi geçirdi bana mı öyle geldi?
  • bu ülkede öyle kötü niyetli insanlar var ki, adam hastalığı atlatamasa ve ölse, yine de inanmazlar. ölü taklidi yapıyor derler. karanlık kalpli insanlar... asıl virüs sizsiniz. toplum virüsleri.
  • kızı diyordu ya allah belanızı versin diye, eğer bir tiyatro varsa bu işte, gerçekten allah belanızı versin.
    edit:ne kadar galatasaray'lı varsa doldurmuş mesaj kutumu, ulan kadın kendi camiaları dururken ki (zorla seyircili maç yapılmasını isteyen kendileriydi) şuçu olmayana beddua ederken iyi, bir tweet ile ben hastayım diyen birine güvenmeyince kötü öylemi, böyle bir durumu varsa allah şifa versin elbette ama, bu olay benim midemi bulandırdı , düşüncelerimi elbette söyleyeceğim, hiçbirinizin küfürleri umurumda değil, bırakın fatih terime tapınmayı objektif olun biraz. adamın sicili malum.
  • iyileşmemiştir, tedavisi evde sürecektir.

    o kadar çekemiyorsunuz ki adamın hastalık atlatmasına bile katlanamıyorsunuz. sizden olmayan herkes ölsün değil mi orospu çocukları?

    daha çok sikecek belanızı. rahat olun.
  • yoğun bakımlık olmadığı müddetçe gayet normal durumdur.
    yeni ilaçlar zaten 4 günde tedavi ediyordu.

    edit: amma ruh hastası varmış. aha ilaç.
    hürriyet linki (ona göre tıklarsınız)
  • test sonucu halen pozitif olan terimin tedavisine evden devam etmesidir.
  • yine sefil safkan orospu çocukları damlamadan önlerini keseyim.

    liv hospital'dan yapılan açıklamaya göre testi halen pozitif olmasına rağmen (bakın son testi hala pozitif) kalan tedavisinin evde devam edilmeye uygun bulunduğundan dolayı taburcu edilmiş ve evinde 14 gün karantinada kalacakmış. adam halen hasta, iyileşmedi ve hafif geçiriyor, mesela abdürrahim albayrak'a ilaç tedavisi uygulanıyor. o hastanede. ama oğlunu dün saldılar.

    sizi inandırabilmek için ölemedi amk adam kusura bakmayın. ama tedaviye ihtiyacı olan bir başkasının yatak hakkını da elinden almamış oldu. belki bu açıdan olumlu bakarsınız.

    edit: önlerini kesemedim. heryer orospu çocuklarıyla kaynıyor. okumuyorlar, anlatamıyorsun, inanmıyorlar :(
  • iyi yalandı, tatlıya bağlandı..
hesabın var mı? giriş yap