• --- spoiler ---
    türk lirası'nın döviz karşısındaki şiddetli düşüşünün endişe verici seviyede olduğuna dikkat çeken tüsiad yik başkanı tuncay özilhan, merkez bankası başkanlığındaki ani değişimleri eleştirdi. özilhan, "kurumsal yapılarda öngörülebilirlik olmadan plan yapılamaz" dedi.
    --- spoiler ---

    edit:ecevit’i devirmek için gazete ilanlarına 4 milyon lira civarı harcayan tüsiad seneler sonra tekrar endişelenmeye başlamış devlete karşı söylenmeye başlayan tüsiada karşı sözlük yazarları olarak gazetelere bak 155 i ararız tüsiad diye ilan vermeliyiz

    (bkz: alperen'e nefes oluyoruz kampanyası)
  • adamlar endişelenmekte haklı çokomelli yapısal reformlar ppt sunum eşliğinde açıklanırken salonda sırıtarak ben alkışlıyordum çünkü..
  • biraz gecikmiş endişelenmedir.

    stratejik zekası sıfır, piyasalardan zerre anlamayan birisine çok sustular.

    faiz arttıran mb başkanının faiz arttırarak bu konuda elim geniş mesajı verdiğini, bu tekrar arttırır faizi dolar çok artarsa düşüncesindeki yatırımcının dolara yatırım yapmadığını oysa sırf faize karşı diye getirilen yeni mb bankası başkanının faiz arttırmak gibi bir opsiyonu olmadığını bilen piyasaların bunu çok güzel kullanacağını bilmeyen, bunu bile öngöremeyip alanının ekonomi olduğunu iddia eden birine karşı bu kadar susmaları anormal.
  • berat'ı hunharca alkışlayıp gevrek kahkahalar atarken bugünleri düşünmeyenlerin hezeyanıdır.

    batın gidin de kurtulalım hepinizden.
  • (bkz: svihs)
  • merkez bankası birilerinin cebine boşalırken açsalardı keşke ağızlarını. çok geç kaldılar artık.
  • ekmek hıdır’ın, su bedir’in.. yiyin için kudurun.

    artık alt gelirliden de, orta gelirliden de, beyaz yakalıdan da zerre umut yok. bu iş bizden çıktı. şimdi sıra size geldi.

    biz bağırırken, kulak tıkadınız. toplantı çıkışlarında gülücükler saçıp, “olumlu” karşıladığınızı dünyaya beyan ettiniz. azıcık dahi eleştiri getirmediniz. her karara tasdik, her fiile onay, her harekete icazet verdiniz. buyurun sıra sizde.
  • endişelenmişler peh...
    ulan ülke gözünüzün önünde batıyor ve bunların kafa daha yeni danketmiş, açıklama yapıyorlar. e tabi ne de olsa benim malım mülküm yok, ülke batarsa altındayız, çıkarsa eh işte, lakin bunlar büyük servet kaybedecekler. endişeleri o yüzden.
hesabın var mı? giriş yap