• doğru bir hamledir, ülkenin cumhurbaşkanına gitmek lazımdır. ancak; her maç "yaşa mustafa kemal paşa" diye bağırarak ata'sına olan bağlılığını ve sevgisini sonuna kadar gösteren taraftar, ilk önce o kupanın ata'sının huzuruna çıkmasını isterdi.

    edit: hem yazarların uyarısıyla hem de haberlerde gördüğüm kadarıyla fenerbahçe basketbol takımı anıtkabir'e ata'nın huzuruna gitmişler. yani ortada herhangi bir garip durum yok, cumhurbaşkanını ziyaret etmeleri son derece normal bir hadise
  • türk spor tarihinde kazanılmış en büyük kupayı, maç biter bitmez arayıp yöneticisinden, hocasına kadar tebrik eden ülkenin en üst makamında olan cumhurbaşkanına yapılan bir nevi iade-i ziyarettir, teşekkürdür.
  • kupa'nın ve kupa kazanan takımın başkent ziyaretini,olmayan beyninizle ve o olmayan beyninizin yönettiği algılarla başka yere çekmeyin...

    anıtkabir ziyaret edilmiş,ata'mızın huzuruna çıkılmıştır...

    ve tabi türkiye cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanı ve halen bu görevi sürdüren sn.recep tayyip erdoğan'da ziyaret edilmiştir...

    yağcılık farklı bir olgu,bilmeyenler için;

    bakınız

    edit : bu da ata'mızı ziyaret etmeyip,direk cumhurbaşkanı'nı ziyaret etmişiz gibi yanlış ifadeler ile,bize ve avrupa şampiyonu takımımıza saldıranlara gelsin;

    şampiyon takımımız ata'mızın huzurunda
  • anlamsiz bir hareket. cumhurbaskani bu tip durumlarda tebrik mesaji yayinlar, olay biter. komple kalkip gitmek nedir?
  • günlerdir beşiktaş " söyle yaladı böyle şampiyon oldu ". diyenlerin dansoz gibi kıvırdığı başlıktır. ne oldu lan gotu bası ayrı oynayanlar. şimdi 12. cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan mi oldu ? durun siz daha çok göt olacaksınız. şu dandik amerikan filmlerinde sonunda hep kötü adamların kaybetmesi gibi hep kaybedeceksiniz.

    (bkz: en büyük eğlence fenerbahçe)
  • şu muhabbet azalarak bitse artık!

    bu yeni statlar erdoğan'ın izni olmadan yapılamaz. beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray hiçbir şekilde karşısına siyasi otoriteyi alamaz. bu durum sadece erdoğan'la ve akp'yle alakalı değil. iktidarda kim olursa olsun bu iş böyle. bizde spor kulüpleri sporu teşvik etmek için değil, politik arenayı desteklemek için şekillenmiş.

    çarşı, gezi'ye çıktığında fikret orman'a edilen küfürler ortada. aziz yıldırım'ı başkanlıktan indirmek için yayınlanan tape'ler ortada. toki arena'nın açılışındaki protestonun ardından yaşanılanlar ortada.

    spor kulüplerinin temsilcileri her halükarda el pençe divan durmak zorunda. çünkü aynı ekosistemin parçaları.

    ancak olayın bir de bambaşka bir boyutu var.

    mesela neden abdullah gül, mehmet şimşek gibi akp'liler istediği zaman maça gelebiliyor da, erdoğan gelemiyor? çünkü orada tribünden gelecek olan tepkinin ve protestonun farkında.

    bırakın bu 22 kere cumhurbaşkanım dedi, kulüp başkanı oyuncuları beştepe'ye çıkardı geyiklerini. çarşı'ya, sol açık'a, tek yumruk'a bakın... asıl olay orada.
  • (bkz: yalarun)
  • yunan sloukas'ın kareye girmemek için uğraşması dikkatlerden kaçmamıştır.

    https://i.hizliresim.com/zzroqa.png

    ayrıca "sıyın cımhırbşknm" diyen göt yalayıcısı başkanlarını görmezden gelen taraftarlar hiç bok atmasın. ulusal bir kupa kazanılmış ve kupa makama götürülmüştür. şahsın kendisine yalakalık yapılmamış fiko başkanınızın yaptığı gibi.
  • bir fenerbahçe'li olarak 16 nisan'da yapılan referandumu haklı gayri meşru buluyorum. geçen hafta yapılan akp kongresiyle birlikte recep tayyip erdoğan'ın öncelikli vasfının cumhurbaşkanı değil akp genel başkanı olduğunun da bilincindeyim. örneğin bugün yapılan meclis grup toplantısında çıkıp konuşuyorsan, üzgünüm sen tarafsız bir cumhurbaşkanı değilsin. o kupa ziyareti de bu çerçevede saçma, haksız ve gereksiz.

    tanım: fenerbahçe taraftarlarının büyük bir çoğunluğunu rahatsız ettiğini düşündüğüm ziyaret.
  • (bkz: türk spor tarihinde kazanılmış en büyük kupa)

    lol.

    tamam çok önemli bir başarı, diğer takımlara örnek olsun dedim, çevremdeki fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik de ettim ancak şu üstteki tanımı hak edecek bir kupa değil. tartışma yaratmak amaçlı yazılmış bir cümleye cevap vererek arkadaşın isteğini yerine getirmiş oluyorum lakin uefa ve süper kupa varken euroleague şampiyonluğunu en tepede görmek kendini kandırmaktır. tüm fenerbahçelilere sorun uefa kupası mı euroleague şampiyonluğu mu diye cevap çoğunluğun cevabı net olarak uefa kupası olacaktır.

    başlığa gelecek olursak tebrik alınan resmi bir makama doğal olarak yapılmış karşı jesttir. seçimlerin meşruluğu üzerine benim de söyleyecek sözlerim var ama malesef bu sözlerimin sonuçlar üzerinde bir yaptırımı olmayacak. dolayısıyla bu tarz başarılardan sonra hangi takım giderse gitsin tepki gösterilmemeli bence.
hesabın var mı? giriş yap