• eurolig 2021 sezonu final maçı.

    umarım kazanan efes olur.

    şampiyonluk editi: madrid serisi ve moscova maçlarının son çeyreklerinde kalp ritmimiz bozuldu ama değdi. tebrikler. kazanan efes oldu.
  • sezon başından beri beklenen final. efes üç senedir barcelona'ya kabus gibi çökmüş durumda. muhtemelen calathes yarı finaldeki sakatlıktan dönemez. bakalım neler olacak.
  • diğer maçlar gibi bu da dört periyodlu oynanacağı için herkes dil altı hapını atsın izlesin. umarım sonunda anadolu efes kazanacak.
  • calathes'in buyuk ihtimalle olmayacagi mac. efes'in son 3 yildaki barcelona performansi mukemmel. larkin'in barcelona maclarinda ayri bir larkin. son 2 sezonun finali olacak.
  • ergin ataman'ın çalıştırdığı takımı desteklemek mi? yok canım almayayım. (bkz: forza barcelona) saras'a rağmen mirotic önderliğinde kupayı alabiliriz.

    ek olarak biz kupayı aldığımızda 1 milyon ödüle laf edenler, bununla dalga geçenler, kadroda neredeyse türk yok diye milliyetçilik taslayanlar bugün gelmiş türk takımı filan diye efes aşığı olmuşlar. sizin derdiniz belli de neyse işte...
  • 28 mayıs 2021 barcelona ax armani milano maçı nda iyi bir oyun ortaya koyan nick calathes'in büyük ihtimalle sakatlığından dolayı kaçıracağı maç olacaktır.
  • bu sezon doğru düzgün izlemedim efes'i lakin bu akşam oynanan iki yarı final maçı arasında muazzam bir tempo ve sertlik farkı vardı. barça-milano maçı epey daha önde olandıydı.
    pazar günü barça bu tempoyu ve sertliği koyarsa shaya, efes ayak uydurabilr mi ya da nsıl keser bunu, bilemiyorum? ki tempo kesme çabaları erken faul problemlerine sokabilir efes'i. tabi barça da sert savunma yapayım derken erken faul problemine girebilir. bu, sadece bu akşamki iki takımın oynadığı oyun üstüne yapılan bir yorum ve merak konusudur tabiki.
    efes, bir şekilde üstesinden gelerek uzansın artık şampiyonluğa..
    barça'nın şampiyonluğu halinde ise, gasol'a güzel bir kariyer sonu hediyesi olacağı için, buruk da olsa keyif verir. gasol efes'te olsaydı da tam ketyif verseydi daha güzel olurdu.
  • lionel messi'den gol beklediğim karşılaşma.

    (bkz: fc barcelona)
  • el freni saras'ın takımının finale çıkması daha iyi oldu efes adına. calathes'in kariyer şut performansı üstüne gasol'ün az sürede verdiği muazzam katkıya rağmen zorla kazandılar.

    micic'in f4 mvp'si, larkin'in maçın mvp'si, efes pilsen'in ise şampiyon olacağı bir f4 finali bizi bekler.
  • larkin geçen seneki gibi oynarsa maç filan olmaz,efes barcayı 20 'ye yatırır.fakat larkin hiç o durumda değil.gene de barca'nın dış şut savunması çok iyi değil.efes bir adım önde.ama barca çok sert takım,hakemler sertliğe ne kadar izin verecekler asıl sorun bu.barca poto altında adam dövüyor,hakemler sıkıntı yaratmazsa,efes kupaya uzanır.
hesabın var mı? giriş yap