• ibb başkanı ekrem imamoğlu'nun kendisine yöneltilen tatil eleştirilerine karşı yaptığı açıklamalardır.

    imamoğlu, "zaten 1 kişi var siyasette, kendisini adamış, koşuyor. çocuklarıma vakit ayırmam lazım. hayat gelip geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam. o çocuğun ruhunda bu eksikliği yaşatan baba olmak istemem"

    "şimdi ben anlıyorum, ekrem imamoğlu 1 gün de tatil yapsa konuşacaklar, 2 gün de. canı yananlar var. istanbul belediyesi'ni kaybetmenin bazı insanlara verdiği rahatsızlık var"

    açıklamanın tamamı burada
  • iş ile özel hayatı ayırmayı bilmeyen akgötverenler tarafından anlaşılmayacak olan açıklamadır.
    adamı uyurken görseler "imamoğlu uyurken yakalandı" diye başlık açacak göt oğlanlarından bahsediyoruz burada.
    iq direkt yerlerde anlayacağınız.

    "senin anlatabildiğin karşıdakinin algılayabildiği kadardır."

    adamlar o yüzden "en az 3 çocuk!" diye götünü yırttı zamanında. ülkeyi iyice cahilleştirmek için. cahilleşsin ki bunlar kolayca oy devşirebilsin o kitleden. bu devirde hangi embesil 3 çocuk yapar? embesiller yapar işte. adamlar sürekli ürüyorlar ve ülkenin iq seviyesini her geçen gün düşürüyorlar. zamanında atatürk devrimlerle bu ortalamayı 5-6 puan yukarı çekmişti, adamlar 10 puan aşağı çektiler eğitim politikalarıyla. anasını siktiler ülkenin, anasını. duvara, tavana çarpa çarpa vahşice siktiler...

    edit: bir dalyarak ekrem imamoğlu'nun da 3 çocuğu var demiş. aklı sıra ordan vuracak :d adamdaki iq bu kadar işte, görüyorsunuz. ulan keşke imamoğlu gibi imkanı olan bilinçli insanlar 3-5 tane çocuk yapsa da dirensek sizin kanser hücresi gibi üremenize. ama yok, onun da önüne geçtiler alım gücünü düşürerek. bu sayede bilinçli aileler çocuk yapmıyor ve fark her geçen gün açılıyor.

    well, congrats, you just fucked up all the good things we've built in 18 years.
  • doğru söze ne denir?

    --- spoiler ---

    ekrem imamoğlu 1 gün de tatil yapsa konuşacaklar, 2 gün de. canı yananlar var. istanbul belediyesi'ni kaybetmenin bazı insanlara verdiği rahatsızlık var.
    --- spoiler ---
  • "o zaman keşke müteaahhitliğe devam etseydin be eko başkan" dedirten açıklamalardır.
    şehit dedem de evladıyla torunuyla, zaman geçirmeyi çok istemiştir eminim. ama mesele başkaydı.
    neyse bence çok pişman da değildir şu an, çünkü kendisi "kaldıramayacağı taş'ın altına girmez"di.
  • reis gider başka bir reis gelir. bu ülkenin kaderi bu. birileri solcu reis sever her yaptığını şirin gösterir, diğerleri sağcı reis sever her dediğini savunur. burası ortadoğu burada efendilik yok.
  • kızıyla evde ilgilenseydi de olurdu bu seferlik dediğim açıklama. deprem akabinde olmadı sayın imamoğlu. geçen bir topluluk yemek yedik, fotoğraf çekildik falan, aynı anda birkaç kişi "aman paylaşmayalım, deprem oldu ayıptır" dedik. biz normal insanlar,bunu düşünüyoruz, sen ise siyasetçisin. bu akitlere verme şöyle zamanlarda malzeme.
  • ekrem başkanı haklı bulduğum açıklamalardır.

    bu troller hayatları boyunca çalışmayıp kul hakkı yediği için tatil yapmaya gerek duymuyorlar nasılsa. seni anlamamaları gayet normal.
  • bakın bu bir türkiye gerçeğidir. burayı ıskalamayın. ulan elazığ'daki çocukları ölen anne babaların yürekleri ne olacak. ben hayatımda ailemle kayak merkezinde kayak yapmadım hiç de eksikliğini çekmedim. bu ciddi bir bilinç kaybıdır, türkiye'nin bir çok sorununda nedenidir bu bilinç kaybı. yazıklar olsun.
  • --- spoiler ---

    son 400 günde aileme, bu tatil dahil 8 gün ayırabildim. şimdi ben anlıyorum, ekrem imamoğlu 1 gün de tatil yapsa konuşacaklar, 2 gün de. canı yananlar var. istanbul belediyesi'ni kaybetmenin bazı insanlara verdiği rahatsızlık var

    --- spoiler ---

    ülkenin gündemi ekonomi, deprem, ülkemize gelen mülteci dalgası olmalıyken adamın ailesiyle yaptığı 3 günlük tatili diline dolayanların ne kadar arsız, ahlaksız insanlar olduğunun fark edilmesine sebep olacağını umduğum açıklama.

    sahi 15 temmuz fethullahçı terör örgütü darbesi olduğunda kim nerede tatildeydi? anımsayan var mı?
  • solcu çomarlara göre lafı koymuş açıklamadır.

    akp'liler nasıl tapıyorsa sizde öyle tapıyorsunuz. en ufak farkınız yok. iğreniyorum.
hesabın var mı? giriş yap