• emek hırsızı olan erkek.her ne kadar kendi evi olsa da baba evinin huzur ve rahatını bulamaz.zaten ailesinin gözünde evlenip çoluk çocuk sahibi olma gibi seçenekler çoktan yok olmuştur.baba "napalım evlat işte atayım mı satayım mı?" deyip konuyu kapatır ama iş anneye gelince giriş-gelişme-sonuç olarak anlatılan süreç uzadıkça uzar.

    ya arkadaş aynı detarjanı kullanıyorum yine de anamın yıkadığı yastık kılıfı gibi kokmuyor bu kılıflar.sikerim sigarasını ya,içmeyiveririm gider evimde yatarım aga.
  • 19 yaşından beri dışarılarda sürtmüş, kendi kazanmış kendi yemiş, ailesine yük olmamış, kardeşlerini okutmuş, yeri gelmiş aç kalmış, yeri gelmiş hiltonda konaklamış, 30 yaşında kariyerini oturtmuş ve artık elin ev sahiplerine para yedirmektense bütün zorluklarına rağmen ailesinin yanına yerleşip anasına beyaz eşya, oda takımı babasına lcd televizyon falan almış evleninceye kadarda bu şekilde devam edecek erkek olabilir.

    hayır arkadaş ayrı evde yaşamak amma da büyük bir marifet sanki? ulan epi topu kendinden sorumlu olacaksın bundan mı gurur duyuyorsun?
  • 18 yasindan beri ailesinden baya baya bi uzakta yasayan birisi olarak keske yerinde olsam dedigim kisi
  • doğru yolu bulmuş erkektir. eve geç kaldığında bir kilo elma, ya da portakal aldığında huzuruda kolaylıkla buluverir. boşverin dışarıyı beyler ananızı babanızı ihmal etmeyin. öyle ufak şeylerden mutlu olurlar ki. kendinizi esirgemeyin onlardan.
  • amerikan filmlerinde geçen bir diyalogdan çıkan başlık. yabancıların sosyo kültürel yapısında belli bir yaştan sonra çocuk evi terk edip kendi düzenini kurmalıdır. bunu yapamıyorsa bu bir eziklik onların tabiri ile de loser bir durumdur. türk aile yapısında ise çocuk kendi düzenini kurabilecek durumda olsa bile ailesiyle kalır genelde. bu kimse tarafından da yadırganmaz.
  • ben gibi zayıf sebepler nedeniyle ayrılanları pişman edecek eylem.
    sanki göç etmişler gibi başka dünyaya bende pişman olmuşum
  • buna kıt beyniyle, kimsenin ailevi durumunu, özel hayatını falan bilmeden laf eden karı ağır kaşardır.

    (bkz: fight fire with fire)
  • hatun kişilerin çok sevmediği erkektir. hemen ana kuzusu damgası yer. hemen erkeğin ihtiyacı olduğu için, erkeğin becerik, işsiz vs olduğu için ailesinden ayrılamadığı düşünülür. ama belki de vefalı bir evlattır. belki de ailesi tarafından evde olmadığı bir gün bile nasıl özlendiğini bildiği için ayrı eve çıkmamıştır. belki de destek alan değil destek veren odur.

    ama bizim modern kezbanın işine gelmez bu. niye? çünkü ailesinden destek alan erkeği tam anlamıyla kuklası yapamaz, erkeği cinsellik yoluyla pavlov'un köpeği haline getirmeye çalışırken aileden biri uyarırsa planları suya düşer.

    bu türk kızındaki ben ailemle görüşürüm ama erkek asla beni onlarla muhatap etmesin iki yüzlülüğü ne zaman bitecek bilmiyorum.

    tabii kadınlarla ilgili başlık açınca "kadınları aşağılüyülerr" diye ağlayanların erkeklerine hemen gömmeye başlaması da ayrı bir ironi.
  • (bkz: reserved)
  • niye oturmayayım amk, akşam yemeğin hazır , çayın gelir , daha sonra meyven ... ne istersin ki daha başka elbisen ütülenir ... evleninde böyle yaşayın amk...
hesabın var mı? giriş yap