• kendiniz olamadığınız, içinizden geldiği gibi davranamadığınız her yer size yabancıdır.

    herkes gider, geriye aile kalır. bunu asla unutmayın.

    farklı olmak yerine içinizden geldiği gibi davranın.

    çok süslenen, kaba konuşan kızlardan uzak durun.

    çocuğunuzu iyi yetiştirmek için kendinizi iyi yetiştirin.

    asla tembel olma. attığın her adım senin kârınadır.

    sigara kullanmayın. 2. sınıf insan muamelesi görürsünüz.

    asla vurdumduymaz, aymaz olmayın.

    acilen mastürbasyonu bırakın. mastürbasyon hem ruhen hem de fiziken sizi çökertir.
  • bugünkü dersimiz seks kuzucuklarım.

    söyleyeceklerimi kadına bir et değil şiir dizeleri gibi bakabilen erkekler anlayabilir. iyi bir öpüşmenin olmadığı her sevişme tecavüzdür. daha öpüşme anında başlayacaksınız ellerinizi bir sonar gibi kullanmaya. kulaklarınız bu yolda en büyük yardımcınız. başınız kadının zaten kalbine en yakın yerde. dokunulmayı en sevdiği yerlerini kafanıza böyle kaydedeceksiniz.

    kontrolün kadında olduğunu hisettireceksiniz. bu sayede kadın kendisini güvende hisseder. lakin bu o dişi bir tualdir. fırça sizde sanatçı da sizsiniz. kadın ise sanatın ta kendisidir.

    soyunma sonrası oral seks esnasında elleriniz asla kadının memelerinden ayrılmamalı. o sırlı dünyanın muhteşem haritasını böyle daha iyi çıkartırsınız. birleşme öncesi sakallarınızı kadının karnında gezdirerek çenesine kadar gidip öpün. sonra dudak ve dili ele geçirin. birleşmeyi artık kadının en beklemediği anda gerçekleştirin.

    bacak omza pozüsyonunda yine penisinizi bir fırça gibi kullanın. vajinanın her duvarına hızla ve suprizlerle çarpmalı penis.
  • hayatta her zaman değişime açık olun. herkesin içinde itiraf etmeyin başkaları varken kendinizle hep gurur duyun ama yalnız kaldığınızda kendinizi bol bol eleştirin ve aslında içten içe sevmediğiniz özelliklerinizi acele etmeden gerçekçi bir şekilde değiştirmeye çalışın. değişim öyle iki günde olmuyor.
  • lastikte pirelli, kadında bir elli.

    edit: soranlar oluyor pirelli; gerek performansının yüksek olması, gerek sağlamlığı, gerek yere sağlam tutunuşu sebebi ve en önemlisi de uzun süre dayanıklı olması nedeni ile tercih edilir, tavsiye ederim
  • gelmeyin buralar size göre değil gençler
  • bırakın nasihatleri, gelişine vurun hayata. herkesin hayatı yaşanmışlıkları başka. tek tavsiyem gerçekçi olun. etrafı iyi süzün ona göre pozisyon alın. gerisi boş!
  • saygıda kusur etmeyin, ama herkesi de ciddiye almayın. ne makamları ne menem dangalakların işgal ettiğini gözlerinizle göreceksiniz. bir de sadece işinizi yapın, unutmayın adamla gelen adamla gider, kimsenin adamı olmayın. kanuna kitaba uygun değilse hiçbir şeyin altına imza atmayın. o defterler günü geliyor mutlaka açılıyor.
  • kredi kartı kullanmayın
  • kafanıza göre takılın dinlemiyorsunuz zaten
  • geçmişe değil geleceğe bakın.
hesabın var mı? giriş yap