• sözlükte yazar olduğunuza sizi pişman eden, bütün gününüzü kötü geçirmenize sebep olan, 30 yaşına gelmiş, ununu eleyip eleğini asmış, emeklilikte yaşa takılmış, ahı gidip vahı kalmış, bir ayağı çukurda, hayatının son demlerini torun torba ile geçirmesi gerekirken üzerine bu yaşına rağmen sözlükte yazar statüsüne kavuşamamış bir çaylakken sözlükte yazdığınız herhangi bir konuyu alıntılamak veya sorduğunuz soruyu yanıtlamak sureti ile sizin halet-i ruhiyenize yapacağı etkiyi düşünmeksizin size mesaj atan 30 yaşında ve sözlükte halen çaylak statüsünde olan teyzelerin gerçekleştirdiği eylemdir.

    daha önce mesajlaşılan kadının 45 yaşında olduğunu öğrenmek konusu altında yazdığım entryde (#92804318) bu yaşa gelmesine rağmen mesajlaşan bir kadının insan psikolojisinde açtığı derin yaralara değinmiş, çaylaklarla mesajlaşacak kadar düşmüş erkekler konusunda istemeden de olsa bu erkeklerin arasında yer almanın nasıl telafi edileceğini yazmış (#92066234), bir sözlük yazarının başına gelebilecek en kötü iki şeyin başıma geldiğini düşünürken, dayımın emekliliği ne zaman hak edeceği ile ilgili sözlükte yazdığım bir soruma mali müşavir olduğunu ve yardım edebileceğini söyleyen bir çaylağın mesaj atması, çaylak olmasına rağmen hümanistliğimin tutarak ve işim düştüğü için cevap atmam, devamında bazı bilgiler istemesi ve soruma cevap vermesi, muhabbetin devamında da 30 yaşında bir kadın olduğunu söylemesi beni tekrardan yerin dibine soktu.

    kısa zamanda bu kadar çeşitli ve olumsuz vakalarla karşılaşmam acaba hangi günahlarımın bedeli olabilirdi, ne yapmıştım da yine beni bulmuştu. ben kendi özeleştirimi yaparken, hem 30 yaşına gelmiş teyze olup hem de halen yazar olamamış çaylağa bana mesaj atma cüreti gösterdiği için yalnızca "allah, odin veya krem peynir tanrısı, hangisine inanıyorsan seni o bildiği gibi yapsın e mi?" yazdım ve engeli bastım.

    sözlükte yapılan çaylaklardan mesaj alma seçimi asla yeterli değil, sözlük yönetimi mutlaka "30'luk çaylak sözlük teyzelerini her yerden engelle" gibi bir geliştirme yapıp, bu teyzelerin attığı özel mesajları görmeme seçeneğinin dışında tamamının yazdığı tüm mesajları tek tıklama ile ilelebet görmemeyi sağlayacak bir formül bulmalı.
  • bir ayağı çukurda kısmından sonrasını okumadım. onların o ayakları yıkayıp, suyunu içecek binlerce yazar ve çaylak var burada. muhtemelen başlık sahibi de dahil, ben hariç.

    :)
  • kirmiziranger altı yaşında, arkadaşları ona, "ne diyon oğlum şen yaa" diyor...
  • 30'luk kadınlarla tecrübe yaşamamış ya da yaşayamamış ergen yazarı üzen olay.
  • gün aşırı düşürmek için yeni bir strateji geliştiriyor bu ergenler, durduramıyoruz.
    çocuğum o teyzeler ağır top kategorisinde, dikkat et kaleni çökertmesinler!
  • 30 nası teyze olur lan?
  • (bkz: dün boktun bugün koktun)

    henüz yeni yazar olmuş bir çaylağın serzenişini okudunuz. işte bizim insanımızın özeti budur; ufak bir statü değişikliğinde bütün dengesi bozulur, geldiği yeri unutur. dün birlikte vakit geçirdiği insanları boklamaya başlar vs. vs.

    edit; imla.
  • ya sen de bi siktir git. çoluk çocuk sözlükte iyice...
  • gör zahidi kim şahidi irşad olayım der
    dün mektebe vardı bugün üstat olayım der

    (bkz: verse nefessiz siker)
hesabın var mı? giriş yap