• fenerliler başlığı açmış acaba fenere de gökten bir elma düşer mi
  • ne bekleniyor ki bu saatten sonra ne verebilirler. kapandı bile konu.
  • (bkz: fenerbahçe'yi yakacaklar matmazel)

    kesin bilgi yayalım.
  • he amk he
  • fenerbahçe'nin lehine sonuçlanacak neticeleri göreceğiz.

    edit: altta yazar kardeşimiz demiş ki efendim konunun fenerbahçe ile alakası yok. ulan bizi şikayet eden trabzonspor nasıl bizle alakası yok. kardeş adamı böyle oturturlar.
  • siyasi anlamda bu kadar sorun yaşadığımız avrupa kıtasından, sportif konularda hayırlı bir haber beklemek net geri zekalılıktır.
  • fenerbahçe'nin muhatap olmadığı uefa ve tff nin muhatap olduğu kararlardır. cas zaten bir fenerbahçe şike yapmıştır kararı vardır. bu dava trabzonspor'un açtığı ''uefa kardeşim madem adam şike yaptı diyorsun neden düşürmüyorsun'' davasıdır.

    şimdi eldekilere bakalım. trabzonspor'un elinde üç adet yargılamada şike yapıldı belgesi var. kim bunlar yargılama yapanlar. uefa, cas, ifm üçü tarafından şike onaylanmış. şimdi fenerbahçe taraftarı arkadaşlara sorarım. size biri dese 100 bin liranız vardı ama şu adam aldı bu video kayıtı. siz mahkemeye gittiniz ama mahkeme usulsüz delil toplama dedi. hakkınızı aramaz mısınız?

    fenerbahçe'nin elinde ikinci yargılanmada aldığı sonuçlar var. peki bu sonuçlar ne diyor? kanıtlar gerçektir fakat usulsüz toplanmıştır dedi. cas buna önlem aldı ve türkiye'de yapılan yargılama beni bağlamaz çünkü ben sportif yargılarım.

    peki aziz yıldırım bunu nasıl kullandı? bakın inanın fenerbahçe düşsün istemiyorum en ufak ceza alsın bile istemiyorum. sonuç olarak ortada bir illegal durum var ise bunu taraftarlar yada sporcular yapmadı cezalandırılması gereken kişiler bellidir. ama gerçekten inanın yada inanmayın fenerbahçe ceza alacak. peki aziz yıldırım? aziz yıldırım fenerbahçe'yi kendini kurtarmak için bence kalkan olarak kullandı. yargıtay kararından sonra istifa edeceğim demesinin nedeni bu. ben kendimi kurtarayım en azından fenerbahçe ne yaparsa yapsın.

    neden böyle düşünüyorum? öncelikle fenerbahçe gerçekten çok güçlü bir kulüp. fakat bu sene gerçekten kötü günler geçiriyor. bunun nedeni bence yöneticilerin iyice sallamaması. ali koç meselesi sadece göz boyama. fenerbahçe borç olarak galatasaray ile yarışıyor. uefa'nın finansal anlamda en riskli takımları arasında birinci durumda.

    bu kararın tarihi nedeni ile ertelenme riski var. bunun sebebi malum referandum müdahale olmasın diye kararı tekrar erteleyebilirler. karar çıkarsa ceza gelmeme olasılığı var ama bu fenerbahçe için en kötü senaryo. bu durumda yıllardır trabzonspor'un ulaşmaya çalıştığı fifa'ya başvuru yolu açılıyor (fifa'ya başvuru yapmak için bu başvuruların hepsi yapılmalıydı). fifa'nın yerel liglere müdahale yetkisi var. umarım bu iş güzel bir şekilde aziz yıldırım ve yardakçılarının ceza alması ile biter.
  • başvuracağınız başka yer kaldı mı orospu çocukları ?
  • olmadı ya :(
    şöyle bişey var ama, belki alakalıdır:
    (bkz: 27 mart 2017 cas kararları)
hesabın var mı? giriş yap