• cumhur ittifakı’na çok güvenen mhp’nin dümdüz olacağı seçimlerdir(tabi orada da akp’ye yanaşmazlarsa).

    2014’te tatava yapma bas geç ile chp’lilerin ve diğer partilere mensup muhalif seçmenin desteği ile kazandıkları birçok şehri kaybedecekler.

    manisa, kars, adana, mersin illerini bir daha rüyasında görecektir! zira bu illerin hicbirinde genel secimlerde %30’u bulabilmis degil!

    en guncel secimlerde ise manisa %56 hayir, kars merkez %58 hayir, adana %58 hayir, mersin %64 hayir.

    dileğim bu ve bunun gibi illerde iyi parti ile ittifak yapmalari!
  • şu ülkede bu yangın içerisinde hala boş oy, sandığa gitmeme edebiyatı yapanları toplama kampına götürüp ölene kadar taş kırdırmak gerek. en azından bir işe yararlar, hem zekalarına da uygun.

    büyük şehirler için tüm akp tutuşmuş durumdayken adamlar hala seçim boykotundan bahsediyor. bu seçimden çıkacak sonuçlar direkt olarak başkanlık seçimini etkileyecektir ve akpnin en çok zorlandığı seçimler genelde yerel seçimler olmuştur.
  • iyi parti’nin seçim vaatlerine ve sağdan merkeze geçme ihtimaline karşı erken konuşmak istemesem de, ilk defa boş oy atacağım seçim olacaktır.
  • mhp’nin zigi kavrayıp, boynuna dolatacağı seçim olacaktır. bohçalı da bohçasını alıp ister gitsin ister götüne soksun. yani demem o ki sözlük kardeş akp %50 civarı chp %25 iyi % 15 hdp%11 alacak bence.
  • chp ve iyi parti ortaklığı olmazsa adana, mersin ve hatta izmir’in bile akp’ye geçme olasılığının bulunduğu seçimler olacaktır.

    hdp urfa, bingöl, siirt hariç yine süpürür.

    büyükşehirleri akp’den kurtarmanın yolu ortak adaylıktan geçer.

    bu tahmin burada dursun, çok çok 31 mart akşamı ya kapak yerim ya da tebrik alırım.
  • sağ kalmaya çalışın gençler. biliyorsunuz seçime doğru neler oluyor.
  • malesef %55 oy oranıyla akp ortalığı süpürecektir.

    siz hala iktidarı seçimle kaybedeceklerine inanmaya devam edin.
  • ak parti'nin %51.00 - %51.99 aralığında oy alacağı seçimdir.
  • chp nin ve mhp nin başındaki adamların ve trafo başındaki kedilerin çabaları sonucunda bu seçimleri de ak parti alacaktır.

    boş atacak olanlara. boş atmayın lan son seçime katılışınız bir daha soran olmayacak kime oy veriyorsun diye. haa boş atmak fanteziniz varsa bilemem.
  • akp'nin ve dolayisiyla cumhur ittifakinin adana, ankara, antalya, bursa ve izmir de kaybedecegi secimlerdir. istanbul'un kaybedilmesi demek ulkenin kaybedilmesi demek zaten hukumet icin. bu darbeyi de alirlarsa gerisi corap sokugu gibi gelir. akp icin siyasi tarihlerinde katildiklari en onemli secim kanimca bu secimlerdir. 1 nisan 2019 gunu cok farkli sonuclara gebe. bekleyelim.
hesabın var mı? giriş yap