• kredi kartı ile ödeme yapılmışsa bunun iadesi için önce bankaya sonra da savcılığa başvurulması gereken olay. adamlar madem laf anlamıyor, sizin bu yolları izlerdim ben olsam.

    ne demek arkadaş göndermediğin malın parasını almak?

    bunun bir adı var da neyse, söylemeyeyim şimdi.
  • hakkaten rezalet gibi rezalet! insan okurken inanamıyor koca trendyol bunu nasıl yapmış diyorsun! vallahi alışveriş yapmama sebebi! çünkü bu arkadaşımızın yaşadığı mağduriyet trendyol tarafından hepimize yapılabilir diye düşünüyorum.
  • beni hic sasirtmayan bir trendyol rezaleti. asla sitesine girmeyeli aylar oldu. mümkün mertebe reklamlarini da engelledim. daha once sepette %25 indirimle urun aldim ve ogrendim ki iade edersem urune verdigim paranin tamami iade edilmiyormus! kesinti ile geri odeme yapiliyormus. bu herhangi bir yerde acik acik kesinlikle yazmiyor. telefonda net bilgi verilmiyor sadece bu boyle deyip geciyorlar. arastirmamla on bilgilendirme formu madde 3.4.6'da "cayma hakkinin kullanılması nedeniyle satici tarafından duzenlenen kampanya limit tutarının altina düşülmesi halinde kampanya kapsamında faydalanilan indirim miktari iptal edilir" maddesini okudum. kampanya limit tutarı tam olarak nedir satin alirken net biliyor muyuz? yarin insanlari ne sekilde tongaya dusureceklerinden emin olamadığım icin ben ne olursa olsun alışveriş yapmiyorum sitelerinden. bu basliktaki olay da ne kadar dogru düşündüğümü ortaya koydu maalesef.
hesabın var mı? giriş yap