• otuz yaşla beraber gelen bocalamanın, paniğin durulduğu dinginleştiği yaş. kişinin; iç kavgalarının, hesaplaşmalarının bittiği, komplekslerinden arındığı, başardıklarının-değiştirip dönüştürebildiklerinin gurunu taşıdığı, başaramadıklarını-değiştiremediklerini kabullendiği, huzuru yakaladığı, ne istediğini ne istemediğini bildiği, kendini en çok sevdiği, özgürleştiği yaş.

    hem söylerken ağzın aldığı şekil de çok güzel. otuz üç...*
  • yolun üçte biri.
  • yolun yarısına 2 kaldığından mı bilinmez geliş istikametine doğru dümen kırma isteği doğurur. güzel'di'li geçmiş zamanların özleminde, gelecek belirsizliği gölgesinde yine de özeldir. eee, tecrübe en büyük kazanım. her yaşın ayrı tadı var, yersen!!
  • hayallerim vardi. hic birini yapadim. ama sunu bilmek icimi rahatlatiyor, baskalari engel oldu da yapamadim degil, beceremedim, bu konuda ne yeterince hevesliydim ne de becerikli. kimseye kusur bulmadim, kimseden beklenti icine girmedim. akil sagligini korumak icin bu cok onemli.

    33 yasinda bir salagim. ve 33 yasindaki her salak gibi kendimden nefret ediyorum.

    33 yasinda hayata yeni bastan baslamak zorundayim simdi. cesmedeki kokteyl dugunumuz, yeni evimizin denizci temali salonu, her sabah uyandigimda yanıbaşımda göreceğim bir çift mavi göz, oglumla babasinin haftasonu izleyecegi basketbol maclari, vakkodaki gelinlik, 2018de yasamaya baslayacagimiz ulke, oradaki misafirlerime yapacagim hunkarbegendi tarifi, gezecegimiz şehirler, ölmeden once ogrenecegim iskandinav dilleri falan hepsi pinterestte kaldi.
  • bugün itibariyle 33,25 yaşında olan beni çeşitli düşüncelere sevk eden yaş. 33 deyince eskiden baba olmuş erkek gelirdi aklıma. ben hâlâ çılgın hayaller peşinde... evde tamamen kendim çalışarak yepyeni bir sektöre geçiş yapmaya çalışıyorum. sonra dönüp 10-15 sene önceki 33 yaşındakilere nasıl baktığımı düşünüyorum. onlar kocaman insanlardı gözümde. ben şimdi aynaya bakıyorum hala çocuk gibiyim. ortaokuldan beri yüzüm değişmedi pek ondan da olabilir tabii bu ama yine de içimde küçücük bir çocuk var. star wars hastasi, dualshock kolu bırakıp mouse'a koşan, oturup hem mevcut işim ile bir şeyler çalışıp sonra planladığım işkoluna uygun okumalar yapan, sonra da gidip kedisiyle oynayan bir erkek çocuğu gibiyim. peki 15 sene önceki 33 yaşındakiler de böyle miydi? belki de benim gibi olanlar hep vardı ama benim çevremde yoktu demek ki. demek ki her mahalleye bir deli lazım...
  • yolun yarısına 2 kalmış,her yaşın rengi tadı farklı derler acaba bu nasıl .. ulaşmanın çok ta yavaş olmayacağını düşündüğüm yaş
  • benim o ve şu anda beethoven - moonlight sonata dinliyorum.
    barış manço'yu özlüyorum kemal sunal'ı özlüyorum.. 90'ları özlüyorum 2000'lerin başlarını özlüyorum...evlilikti, çoluktu çocuktu, iş hayatıydı, iş yerinde mobbingdi, kalanlardı, gidenlerdi.. geri gelmeyecek olan ara ara parkta oyun oynadığımı hatırladığım günlerdi..derken bi saniye 33'teyim ve hep başkaları için yaşadım... bir dakika bir dakika.. bundan sonrası benimdir dediğim yaş..33
  • büyük takımlarda tutunamamış, anadolu ekiplerinde abilik yapan, yer yer teknik beceriler gösteren ama genelde kazma olan, kirli sakallı ve ince uzun saçlı futbolcu yaşı. birkaç sene sonra spor yorumcusu olarak tv'lere kapağı atacağız hayırlısıyla.
  • daha var ulaşmama ama cok güzel yaşlar be
  • girdiğim yaş. futbolcu olsam yaşlı sayılacağım. bana sorsan ben 13 yaşımdan beri hiç değişmedim ve büyümedim.
hesabın var mı? giriş yap