• acik bufe abur cubur, icecek ve su servisi, muzik dinlemek icin bluetooth baglantisi, ucretsiz wi-fi, sarj kablolari gibi imkanlari olan degisik bi taksinin plakasi. buyrun buda instagram hesabi taksi
  • insanların mesleği ne olursa olsun, işini kaliteli yaptığı sürece bir çok makam sahibi insandan daha çok sevgi ve saygı toplayabileceğine dair güzel bir örnek.

    ülkemizdeki eğitim sistemi tamamen bireyin davranışlarının ve bilgi seviyesinin gelişmesinden çok büyükanne tabiri ile " oku evladım ayakların yere bassın, meslek sahibi ol, devlete sırtını daya." şeklinde olduğu için ve bunun sonucunda toplumumuzda bir çok mesleğe gereken saygı ve özveri gösterilmediği için o mesleği yapan insanların da motivasyonları düşük oluyor. bu sebepten ötürü ülkemizde bir çok meslek sahibi insan işine motive olmadığı için, kendi işine saygı duymadığı için işini kaliteli yap(a)mıyor.

    ne zamanki toplumun gözünde itibar olarak bir doktor ile bir temizlik görevlisi arasındaki fark azalır, işte o zaman insanların genel motivasyonu daha çok artar ve toplumun üretkenliği de aynı oranda artar. sonuç olarak ülke her alanda daha çok kalkınır.

    tanım: prestij sunmak amacı ile lüks marka araçlarla taksicilik hizmeti sunan taksicilerden fersah fersah ileri düzeyde konfor ve hizmet sunan, işini sevdiği ve saygı duyduğu için kazançların en güzelini hakeden taksici.
  • vodafone is ortagim kapsaminda yapilan tanitim videosu. iyi seyirler taksi
  • iki gün önce türkçe bilmeyen yabancı misafirlerim için hizmet aldığım taksi. hem fiyat, hem kendilerinin oluşturduğu ücretsiz ekstra hizmetlerden dolayı son derece memnun kaldık. bunların da üstünde en önemlisi, güleryüzlü olmaları.

    çevremdeki herkese tavsiye ettiğim ve büyük bir memnuniyetle kullandığım taksi. umarım ileride çok daha iyi seviyelere gelir.
  • ekmeğimizle oynuyorsun diyerek meslektaşları tarafından dövülmesi ya da hizmet kalitesini düşürmesi için baskı görmesi olası taksi şoförünün aracının plakası. kendileri iyi olmaz asla, iyi olanı aşağı çekerler.
hesabın var mı? giriş yap