• içimden bir ses bana ilk günden beri bu adamın masum olduğunu söylüyor. bu adamın cemaatçi olmadığını düşünüyorum. inşallah da öyle çıkar.

    ifadesi için buradan
    http://www.hurriyet.com.tr/…ke-olseydim-de-40540524
  • ifadede geçen isimlerden de anlatılanların dinlenip açıklığa kavuşması gerekmektedir. cemaatçilerin rol yaptığı şu zamanda kim masum kim suçlu ortaya çıkmalı.

    bu ülke artık darbe yüzü görmesin. yeter.
  • iyi de neden hiç bir üst düzey komutan bu adamın ifadesini tasdik eder biçimde ifade vermiyor?

    ömer halisdemiri şehit eden tim için bile sitayiş içeren ifadeler varken, hiç bir allah kulu buna dair olumlu birşey söylemedi.

    söylenen iyi polisi oynadığı, fetullahçı olmadığı için darbenin halkı iknaya dönük yüzü olabileceği gibi şeyler. ki herkesin derdest edildiği o gergin ortamda gayet rahat tavırlar gezmesi durumu da var.
  • kolumuzun çarptığının fetöcü çıktığı şu günlerde böyle bir ifade üzerine akın öztürk'ün fetö mensubu olarak görmek,yaftalamak,kara listeye almak ve insan içine çıkamayacak seviyeye getirmek mantıklı düşününce olumsuz sonuç teşkil ediyor.ancak akın öztürk'ün de hiç bir suçu yoktur demek çokta mantıklı gibi durmuyor.yani iki taraftan da düşünecek olursak işin içinden çıkılamayacak bir mevzu.

    ayrıca aklıma şu soruyu da getirmedi değil yani.madem genel kurmay başkanı oradaydı,madem suçsuz olduğunu düşünüyorsun seni kurtaracak ve aklayacak olanda kendisi olmalıydı.yani hulusi akar'ın seni her türlü kurtarması gerekmez miydi ? oysa ki öyle bir şey olmadı.aksine darbe sabahı ifadeye çağrılanlar,duvara yüzü dönükler arasında,gözü kulağı patlamış olanlar arasında akın öztürk de vardı ve suçluluk ifadesi ile kameralara bakmaktaydı.bunları hepimiz gördük.

    ''hayır deyip gitmeseydim şimdi burada yargılanmayacaktım'' ifadesini kullanmış.askeri kurallarında dışına çıkılmaması ve emre itaatsizlik edilmemesi gerektiğini hepimiz biliriz.oysa akın öztürk '' hayır diyemedim '' demiş.aksini düşünmesi gerektiğinin farkında varamamış,45 yıllık arkadaşına hayır diyememiş.oysa ki bu işte bir gariplik var diyerek daha farklı bir yol izleyebilirdi.

    yani,ifade biraz çelişkili geldi bana.hani kendini kurtarmak babında yol izlemiş gibi sanki.hep bir araya girmiş ve herkesi kurtarmış.biri de çıkıp dememiş ki,herkes kelepçeli,komite kademesi yerlerde sen hangi sıfatla araya giriyordun?
  • adil öztürk-hulusi akar pazarlığında kurban gitmiş olduğunu düşündüğüm komutanın ifadesi.
  • son ifadesiyle, akincilar ussune gitmeden mehmet partigoc'e acilan telefonlar meselesine de aciklik getirerek sucsuz olduguna iliskin kanaatimi pekistirdi. eger soyledikleri, ne oldugunu anlamak icin sirayla aradigini soyledigi yerler gsm kayitlariyla dogrulanabiliyor ve partigoc'e ulasamadigi ilk uc aramanin suresi ifadeleriyle ortusuyorsa, hakkinda suphe uyandirici kayda deger bir konu kalmamis oluyor bence.
hesabın var mı? giriş yap