• başka kaynak yoksa kesin yalandır.
  • göçük değil kraterdir.
  • göçük değildir metro çalışmasıdır.
    kaynak
    metro çalışmasından daha çok kratere benziyor.
  • ilave şaft o şekilde mi açılır dedirten çukur.
    destekleme yapılmadan, akmalara karşı korunmadan bu şekilde şaft açıldığını da ilk defa gördüm.
  • adamların yaptığı pist utancından yerin dibine girdi. utanmayanlar hala bik bik bik konuşuyor.
  • orası maden sahasıydı ve havaalanı inşaatına başlamadan önce uzun süre dolgu ve tesviye işiyle uğraştılar. her tarafta çukurlar, göller vardı madencilerden kalan. oraları kurutup doldurdular, yol çalışmasındaki toprak malzemeyi presledikleri gibi bastırdılar oraları. doğru yapılmamışsa veya yer altında başka bir aksiyon varsa bundan sonra da çökmeler olabilir.

    edit: ulukayin isimli çaylak arkadaşın eklememi istediği bilgi:

    "abim 3. havalimanı projesinin başlangıcından itibaren lojistik alt müteahhit şirketinde operasyondan sorumlu personel olarak çalıştı. bu şirket istanbul'un çeşitli yerlerinden getirilen dolgu malzemeleriyle önce var olan sayısız göl ve göletleri doldurmaya çalıştılar. ne zaman abimle konuşsam, aklı olan 3. havalimanından kalkan yahut inen uçağa binmez, çevre taraflarında oturmaz derdi. doldurmaya çalıştıkları göl ve göletlere yığdıkları kayalar sürekli çöküyormuş, bunun akabinde işler ve tüm hesaplamalar sil baştan yapılıyormuş. kesilen ağaçlardan ötürü, doğal arenası olan o yaşam alanı yüzünden hayvanlar (vahşiler dahil) çevre yerleşim yerlerine sürekli saldırıyormuş. özellikle 3 ve 4. pistin çok tehlikeli olduğundan bahseder sürekli. abim günde ortalama 2-3 insanın (işçinin) çeşitli sebeplerle (isg'nin yetersizliğinden dolayı) hayatını kaybettiğini söyler. özellikle şantiye yollarının hiçbir denetime ve güvenlik önlemlerine tabi olmadığını söyler. en çok ölümlü yahut ağır yaralanmalı iş kazasının gece saatlerinde gerçekleştiğini, bunun esas büyük sebebinin 3. havalimanının 7x24 saat mantığıyla en erken sürede bitirmek için devlet, tüm şirketlere çok büyük baskılar yaratmasıymış."
  • güzel çalışılmış photoshop gibi geldi.
  • resim gerçekse mis gibi çökük . üst katmandaki betonun duruşundan toprağın görüntüsünden belli. resmen şu obruk lar gibi devasa bi göçük hemde.

    bunu biz açtık diye savunmak komikmiş.
  • (bkz: gomunist, please)

    muhalif kanadın akit - yeni şafak ayarında haber portalı.

    apaçık montaj olduğu belli. saçmalamayın...
  • edit: oğlum manyak mısınız lan? ne tayyipçisi ne emperyalisti? olana var diyoruz olmayana yok diyoruz. ayıptır.

    net bir şekilde söylüyorum göçük değildir. orada çalışıyorum fırsat bulursam oraya gider foto çeker paylaşırım.
hesabın var mı? giriş yap